Thursday, July 10, 2014

Jammer

Het voelt een beetje als jetlag. Onze jongens liggen eruit.

Tijdens de wedstrijd hebben we volop chat-contact gehad met Jos en Jesse die respectievelijk in Ommen en in Jiangmen zaten. We kregen al voor 3 uur 's nachts onze tijd, chats van Jos die bang waren dat we ons zouden verslapen. Natuurlijk niet! Chiel was de hele dag al een beetje zenuwachtig.


Ton kwam ook weer langs. Hij lag in het hotel naast ons huis. We hebben lekker ontbeten en we zaten er helemaal klaar voor. Ik geloof zeker dat het voor niet-Argentijnen en niet-Nederlanders een enorme saaie wedstrijd was, maar wij zaten hier te nagelbijten. Net als Jos in Ommen...

Met dank aan Irma!

Enfin. Het is niet anders. We liggen eruit. Ik moet wel zeggen dat ik heel erg trots ben op die mannen en dat ik nooit had verwacht dat we zover zouden komen. Zeker de allereerste wedstrijd waarbij we Spanje naar huis stuurden, was er eentje om in te lijsten.


Zaterdag nog maar een keertje ons oranje t-shirt aan. Hopelijk is Braziliƫ niet helemaal in shock. En zondag, dan gaan we voluit voor de Duitsers.


Ben geen fan van die Manschaft en die Muller kan ik wel wurgen maar voor deze zondag ga ik zelfs hopen dat Muller 10 goals maakt tegen Messi en zijn 10 andere collegaatjes! Wij d'r uit, zij d'r uit!

2 comments:

Simone said...

Daar sluit ik me volledig bij aan!!!! xx

Arlene said...

Vind ik ook ik hang mijn oranje vlag zaterdag toch weer uit en zondag ben ik ook voor Germany O ZO

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails