Tuesday, July 29, 2014

Familie

Na tijden van onzekerheid en onverwachte complicaties, plus een tweede stamcel transplantatie, was er de afgelopen week eindelijk goed nieuws. De tweede stamcel transplantatie lijkt aangeslagen te zijn bij Andy! 


Voor Andy reden om een etentje te geven  en zoals hij zei om iedereen te bedanken voor alle steun die hij de laatste tijd had gekregen van familie en vrienden. In het bijzonder noemde hij Lody. Zij heeft Andy tot 2 keer toe, nieuwe stamcellen kunnen geven. 


Van alle zeven zussen die allemaal beschikbaar waren voor het donorschap, waren er 3 geschikt. Lody was de meest perfecte match voor Andy. Er komt nogal wat bijkijken. Geloof me, donor zijn is niet niets. En hierbij, namens de hele familie, wil ik Lody bedanken voor alles. Bedanken voor de inzet, voor het doorzettingsvermogen en bedanken voor haar stamcelletjes waardoor Andy de leukemie kon verslaan. (Vandaag kreeg Andy te horen dat de bloedwaardes weer beter zijn geworden! Super!)


Andy ging van de week een rondje bellen en afgelopen zondag waren we allemaal bij elkaar. Op zich al een wonder! Het gebeurt niet vaak dat alle zussen plus broer bij elkaar zitten! Het was een hele gezellige liefdevolle middag. Jammer genoeg ontbrak alleen Rob en zijn familie. Hij moest helaas werken. 


Het weer werkte ook mee gisteren. Prachtig zomer weer, niet te warm en een zacht briesje. We konden lekker buiten zitten. Echt heerlijk! En het eten? Het eten was zalig! Een Chinese rijsttafel met als hoogtepuntje, babi panggang van buikspek! 


Nogmaals, het was een geweldige middag! Allemaal dingen om blij van te worden. Andy gaat elke dag een beetje beter en de familie staat voor elkaar klaar! Beter kan je het niet krijgen. 


4 comments:

Anonymous said...

Het was een fantantische dag, bijzonder omdat we eigenlijk na jaren eindelijk allemaal weer eens bij elkaar waren, maar het meest van alles is het feit dat de stamcellen eindelijk doen wat er van hun verwacht werd en er voor Andy weer voorzichtig een toekomst is.
xx Lody

Arlene said...

Helemaal met jullie eens,het was een heerlijke dag en na alle zorgen om Andy en ook alle narigheid die jullie hebben moeten doorstaan is het fijn om zo bij en met elkaar te zijn!XX

Fiona Teeuw said...

Dit bericht maakt jullie vakantie in NL nog "bijzonder-der". Het is voor de hele familie een geruststelling. Lekker genieten van elkaar en het mooie zomerweer.

Mickey said...

Wat een goed nieuws! En superfoto met alle zussen plus broer!
X

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails