Tuesday, July 08, 2014

Keertje extra

Chiel gaat als een speer. De oefeningen die hij moet doen van Eddy, blijft hij keurig uitvoeren tijdens fysio, op het werk en thuis. Vanaf dat we uit NL thuis zijn gekomen, staat de rolstoel in een hoek van zijn sportkamer en is er sinds dien niet uitgekomen.


We lopen gezellig samen overal heen. Het gaat niet snel maar we komen waar we wezen willen. Het onthaast, zeg maar. We lopen naar de K11 voor lunch of boodschappen. Als ik boodschappen ga doen, gaat hij bij het bakkertje aan de overkant zitten wachten met een kopje koffie. En daarna lopen we weer gezellig naar huis.

Ook zijn we naar de Indonees op Granville road geweest. Dat kon al die tijd niet vanwege de enorme trap voor de ingang. Maar we zijn de trap op gegaan en de oude mannetjes die daar serveren waren reuze blij ons weer te zien. Toen we weer naar huis wilden en richting trap liepen, zeiden ze ineens, 'why not take the elevator?' Pardon? Is hier een lift dan? En ja hoor. Ergens achterin bij de toiletten is een lift en de uitgang zit aan het straatje net achter het Ramada hotel. Ja, als we dat eerder hadden geweten, dan hadden we al veel eerder aan de saté gezeten!

Aanstaande zaterdag gaan we een keertje extra naar fysio. Eddy heeft gevraagd of Chiel misschien een proef konijn wilde zijn voor een collega die moet leren hoe de lokomat werkt en daarna moeten we nog naar het hoofdgebouw om weer testen te doen voor de studie van Eddy. Ik zeg, waarom niet.


Trouwens wat was het een super spannende wedstrijd afgelopen zaterdag! We waren blij verrast dat we door mochten naar de halve finale! Godzijdank. Want om 3 uur 's nachts opstaan om daarna om 4 uur de wedstrijd te zien, is best een opgave. En als je dan verliest dan is het helemaal zo zuur. Maar het was super gezellig zo met z'n allen! Jesse, Mabel en een vriendinnetje van Mabel, Pinky, stonden midden in de nacht voor de deur. En Ton die in China moest zijn kwam ook kijken. We waren allemaal wel een beetje brak en vroegen ons af, waarom we in hemelsnaam zo vroeg op de bank zaten. We maakten nog grapjes; 'je zal zien dat het een verlenging en penalty's gaat worden'. En ja hoor. Om 7 uur ging iedereen pas naar bed.


Aanstaande woensdagnacht is het weer zover. Super spannend!


2 comments:

Arlene said...

Nou het was inderdaad een lange zit zaterdagavond,was al in bed verder gaan kijken maar toen we wonnen barstte hier vuurwerk los en ging Tommy tekeer en moest ik hem weer gaan kalmeren.Maar allemaal de moeite waard!

Simone said...

Ik zeg veel plezier vanavond!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails