Monday, January 19, 2015

Aan de slag

Laat ik eerst beginnen met het weer. Want dat is op dit moment geweldig! Strak blauwe hemel, waterig zonnetje en een graadje of 16. Echt super. 's Avonds koelt het snel af en steekt de wind op en dan is zonder jas lopen geen goed idee. Het kacheltje thuis snort lekker maar alles bij elkaar, is het nu goed te doen. Ik hoop echt dat we dit nog een tijd kunnen volhouden alhoewel de ervaring leert dat het straks rond Chinees Nieuwjaar (dit jaar valt het op 19 februari) nog best koud kan worden. Fingers crossed!

Chiel ging vanmorgen weer naar kantoor. De moed zakte hem een beetje in de schoenen omdat hij vannacht geen minuut heeft geslapen. Maar gelukkig was het zo druk dat hij niet kon indutten achter zijn bureau.

Ik heb vanmorgen eerst maar een stukje gewandeld. Eens kijken of er veel was veranderd in ons dorp. Het zag er allemaal goed uit ;-)En vanmiddag stond de eerste fysiosessie gepland van 2015. En Eddy was helemaal blij toen hij zag hoe goed het met Chiel ging! Het lijkt wel of alles in een stroomversnelling is gekomen. Gisteren liep hij voor het eerst achter een winkelwagentje in de supermarkt! Dat lukte eerst niet omdat zo'n wagentje kan doorrollen terwijl Chiel zijn balans moet zoeken, maar daar had hij nu helemaal geen last van!
Hij leek net een 'normaal' mens! (dat zijn zijn woorden hoor, niet die van mij!)
Bij fysio ging hij eerst lopen op de lokomat en Eddy zag dat zijn enkel ging meedoen. Super. Want dat was tot op heden niet gebeurt. In het zwembad ging het ook weer beter. Chiel heeft nieuwe oefeningen gekregen om aan zijn balans te werken.

Eddy heeft nu afgesproken dat Chiel a.s. vrijdag eerst weer een assessment krijgt om zijn voortgang te meten. Tot aan Chinees Nieuwjaar blijft het schema onveranderd. Maandag en vrijdag naar fysio plus watertherapie. Daarna wordt er een nieuw plan getrokken.

Vanavond hebben we gegeten met een collega en een klant uit NL. We zien ze morgen ook in de fabriek. En donderdag komt Berry. Lekker druk dus. Maar eerst 3 dagen naar Shenzhen. Het land waar facebook en blogger keurig uit de ether worden gehouden.

Dus tot vrijdag allemaal.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails