Sunday, January 04, 2015

Nieuwjaar

Allereerst wil ik iedereen een geweldig, gezond en voorspoedig nieuw jaar wensen! Geniet elke dag en heb je naaste lief. Haal het beste uit jezelf! 


Het was zo gezellig om Jaap en Mickey te zien! Het blijft wel vreemd om ze hier in NL te zien als je gewend bent om ze in HK te zien. We hebben lekker bijgepraat en voor je het weet is het tijd om weer afscheid te nemen. Ik denk dat we elkaar gauw weer zien. Maar dan in HK! 


Met oud en nieuw zijn we thuis gebleven. Na al die tripjes kris kras door NL was het geen straf moet ik eerlijk bekennen. Alle kids waren weg en Chiel en ik hebben heerlijk in een joggingpak op de bank gehangen. Oliebolletje en een glaasje wijn, beetje tv gekeken en gelijk na middernacht het bedje in. Zalig was het! 

Op 1 januari zijn we met Lody naar Andy gegaan. Hij vind het heerlijk om weer thuis te zijn na 4 maanden ziekenhuis maar je kan  wel merken dat hij nog gauw moe is van alle indrukken. Het verwerken van alles begint nu pas natuurlijk. 


Gisteren kwamen Remy en Leena op bezoek. We stonden allemaal klaar om te zien hoe ze het keukentje zou vinden. Behalve Chiel dan. Hij was aan het werk. Leena was verbaasd dat ze een eigen hoekje had en ze was helemaal gek op het keukentje! Ze bleef wel roepen om opa, maar na een tijdje vond ze oom Ben
ook wel leuk om mee te spelen. Hij bleef geduldig zitten om 'thee' te drinken en een stukje kaas te eten. Het was echt te schattig voor woorden! 


Voor Leena was het echte hoogtepunt pas gekomen toen ze de deur kon open doen voor opa. Zij en opa zijn 4 handen op 1 buik ❤️

Ze wordt al zo groot! Ze pakt zelf haar potje, doet een plas en brengt het potje naar de wc! 


Ook hadden we nog een probleempje met de riolering. Het water in de keuken liep niet meer weg en de vaatwasser stond vol met water. Ook dat liep niet meer weg met gevolg dat we een overstroming in de keuken hadden. De riolering van de keuken gaat niet rechtstreeks naar het gemeente riool. Het loopt eerst via een vetput die bij ons in de tuin is geplaatst. Dat is vaker het geval met oudere huizen. Gelukkig kon de ontstoppingsdienst op vrijdag komen. De boel is weer doorgeprikt. De vaatwasser doet het weer. En het is weer droog in de keuken. Pff. 


Vandaag zijn we gaan lunchen met Hildegard en John. In Rossum! In de Gouden Molen! Waren we de vorige week nog in de Gouden Karper in Hummelo, vandaag in de Gouden Molen in Rossum. Wat een giller. 

Het was alsof we elkaar vorige week nog hadden gesproken. Kon niet geloven dat het al een jaar geleden was dat we elkaar hadden gezien. 

Morgen komen de zussen van Chiel op bezoek. Leuk! De erwtensoep staat al klaar! 

2 comments:

Fiona Teeuw said...

Jammer dat we elkaar niet getroffen hebben. Maar fijn dat het probleem met de riolering weer opgelost is. :-) We gaan elkaar in 2015 toch zeker een keer treffen! Groetjes uit Bonn

Mickey said...

hahaha, Mickey doet haar best om de planning naar haar eigen hand te zetten :-) (kan t niet uitstaan dat ik niet gewoon zomaar kan zeggen dat ik er aan kom...)
ik hou je op de hoogte! X

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails