Friday, January 09, 2015

Druk

Zondag kwamen de zussen van Chiel op bezoek. Dat is altijd gezellig en je kan  zien dat Chiel daar volop van geniet. Ik had erwtensoep gemaakt. En al zeg ik het zelf, die smaakte bijzonder goed! Ook kwamen Remy, Rachida en Leena nog op bezoek. 

Maandag begon Chiel's drukke werkweek. Elke dag vergaderingen die kris kras door NL stonden gepland. Ik hoefde niet mee. (Yeah!) nu had ik tijd om thuis op te ruimen, de was te doen, de boom te snoeien, de tuin aan te vegen en gewoon effe niets te doen. Heerlijk. 


Voor Chiel was het heerlijk om zelf auto te rijden en om zich weer een 'gewoon' mens te voelen. Onafhankelijk zijn. Een beter gevoel is er niet. Moet wel zeggen dat de werkdagen dan ook weer ineens langer zijn, hihi. 

Dinsdag na het werk zijn we naar Bilthoven gereden. We gingen op bezoek  bij onze lieve vrienden Johan en Petra. Also known as Herman en Natas. Jaren geleden toen Linn en Joni bij ons logeerden in HK, hebben we gegeten met Johan. De dames konden niet op zijn naam komen en zaten samen te gissen. ' volgens mij is het Herman hoor. En zijn vrouw heet Natas. Ik weet het zeker!' Super gezellig was het en we hebben heerlijk gegeten. 

Gisteren kwamen collega's bij ons langs. In plaats van zelf koken, leek het me  relaxter om te gaan eten bij d'n Optie.  


Ik zit nu lekker op de bank. Chiel is weer on the road. Ja iemand moet de centjes verdienen, toch? 


2 comments:

Mickey said...

geniet er maar lekker van liefie! X

Arlene said...

Geniet van je rust!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails