Sunday, February 22, 2015

Keep calm and celebrate on

Dit Chinees Nieuwjaar stond bij ons vooral in het teken van kalm aan doen. We zijn NIET naar de parade wezen kijken, we zijn NIET naar het vuurwerk gaan kijken, we zijn NIET bij een restaurant gaan eten.


We hadden geen zin om voetje voor voetje te schuifelen over een overvolle boulevard of achterlijke prijzen te moeten betalen voor een hapje eten. Dus de ene dag gingen we eten bij Jesse en de andere dag aten we met z'n allen hier thuis. De ene dag was het Japans en de andere dag was het vette hap van de Outback. Heerlijk! En 's Avonds na de afwas een filmpje huren via de Apple tv.


Ook hebben we veel gesport. Chiel op de fiets op het balkon en ik ging hardlopen op de boulevard om 6 uur 's ochtends. Ik kwam zelfs Jesse 2 keer tegen in de vroege ochtenduren. Dat wil zeggen dat hij alweer op de terug weg was en ik nog moest beginnen.

Vandaag hebben we gewandeld over de boulevard en eigenlijk was dat niet zo slim achteraf gezien. Natuurlijk stond alles bom vol met toeristen. We hebben een hamburgertje gegeten bij Greyhounds in Ocean Terminal met Jesse en Mabel en we hebben bioscoop kaartjes gekocht voor American Sniper. Voor morgen, om 11.30 uur 's ochtends! Gezellig met z'n viertjes. Daarna gaan we naar het Kowloon hospital voor fysio en na de fysio zien we elkaar weer bij de fietsenwinkel in Jordan. Altijd leuk.

Chiel heeft de aankomende week in ieder geval t/m woensdag nog "vakantie". Ik moet het eigenlijk anders zeggen. Hij is niet op kantoor maar werkt vanuit huis ... ~ zucht ~ ... ik kom daar in een ander postje nog op terug...

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails