Saturday, February 07, 2015

Van alles wat

Dus ik voel me niet zo lekker. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me vandaag beter voel dan gisteren dus wie weet is het straks over, dat lamlendige gevoel. Enfin, gisteren moest ik wel boodschappen doen en met Chiel naar fysio. Maar eerst naar de supermarkt.

Ik wilde maar gaan hotpotten. Een soort van 'de makkelijke maaltijd'. Ik zet alles op tafel en je mikt vervolgens alles in de soep. Gezond, makkelijk en snel klaar. Terwijl ik rondliep, viel mijn oog op kant en klare zakjes Chinese 'healthy' soep. Alle gedroogde ingrediƫnten bij elkaar, je moet alleen een pannetje water opzetten. Dat gezonde zag ik wel zitten. Wie weet is het iets voor mij! Na de verpakking grondig te hebben gelezen, heb ik het maar terug gehangen.

Soep met gedroogde krokodillen vlees of soep met het schild van een schildpad.  Neh. Heb ineens niet zo'n trek meer. Alhoewel ik wel zag dat het ene soepje perfect is voor de longen! Misschien moet ik toch voor Jos zo'n soepje maken als hij weer terug is in HK.


Ons avondeten werd toch maar hotpot. Niet zo exotisch maar wel erg lekker!


In de middag stapten we de taxi in. Op naar fysio. Het ging weer super goed en deze keer heeft Chiel er echt aan moeten trekken. Eddy weet dat Chiel liefst het zweet op zijn hoofd heeft staan en dat gebeurde deze keer perfect. Oefeningen die voorheen echt niet te doen waren voor Chiel, deed hij nu super goed. Het kostte wel veel moeite maar het lukte! 's Avonds had hij zelfs spierpijn in zijn linker been!Vandaag zijn we gaan lopen. Ons rondje wordt ook steeds groter! Vandaag moesten we eerst naar de Citibank op Cameronroad, toen naar het postkantoor op Granvilleroad, vervolgens lunch in the One bij een supergaaf Japans restaurantje en daarna naar het reisbureau naast ons flatje!


Eenmaal thuis ging Chiel fietsen op het balkon en ben ik alle kapotte lampen in huis maar eens gaan vervangen. O ja en de wasmachine is "pot" zoals Leena zou zeggen. Enorm balen maar ze komen dinsdagmiddag de boel repareren.

1 comment:

Mickey said...

Kom hier maar wassen hoor schat!

**eehhh...oh nee...**

Was serieus mn eerste reactie, zo van: da's vlakbij! Ben er *nogsteeds* niet echt aan gewend dat we niet meer bij elkaar om de hoek zitten!

Knuf!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails