Tuesday, February 24, 2015

Volle dag

Voor het eerst deze vakantie, hadden we een echte vakantie dag! Even geen telefoon maar dat kwam meer omdat we bij de film zaten en bij de fysio en alles op 'stil' stond. Desalniettemin we hebben genoten van een heerlijke dag!


Rond half 11 stonden we beneden. Jesse en Mabel kwamen aanlopen, we stapten een taxi in en we gingen op weg naar Pacific Place in Admiralty. Prachtig winkelcentrum met een bios. De kaartjes waren online gekocht dus alleen een kwestie van afhalen bij de balie. Eindelijk konden we naar American Sniper. Jesse en Chiel hadden het al een tijdje over die film maar tijdens Chinees Nieuwjaar werd het alleen na 10 uur 's avonds gespeeld en dat vond iedereen te laat.

Ik vond het een prachtige film. Echt een film die lang in je hoofd blijft hangen. Merkte ook pas gisteren na de film dat het een waar gebeurt verhaal is. Echt een aanrader!Na de film bleven Jesse en Mabel in het winkelcentrum en gingen Chiel en ik naar fysiotherapie. Dat gaat gewoon door natuurlijk. Ik had alles al in de rugtas meegenomen. In het ziekenhuis heb ik eerst een paar broodjes gehaald in het winkeltje en die hebben we opgepeuzeld in de wachtkamer. Heel gezellig!Chiel heeft gelopen op de lokomat en om half 4 ging hij voor de laatste keer het zwembad in. Hij vind het niet erg. Alle mogelijke oefeningen zijn gedaan dus hij heeft wel zin in iets nieuws. En ik ben blij dat we weer op maandagmorgen om 08.30 naar fysio mogen. Dat heeft zoveel voordelen. Geen gezeik met taxi's die je niet willen meenemen vanwege diensten wisseling, ik kan mijn ding doen na 10 uur 's ochtends en Chiel kan daarna de hele dag naar het werk en hoeft niet meer eerder weg. Dan kan hij gewoon 12 uur per dag aan het werk...


Na het zwemmen kreeg ik een telefoontje van Jesse. Of ze ons op zouden halen bij het ziekenhuis. Zij zaten in een taxi en we hadden afgesproken om elkaar te ontmoeten bij een fietsenwinkel in Yau Ma Tei, dus dit zou stukken makkelijker zijn. Natuurlijk het aanbod geaccepteerd!

Met z'n allen per taxi naar Yau Ma Tei naar de Bull Bike shop. Chiel wil namelijk een opvouwfiets. Zo kan hij 's ochtends met mij mee fietsen als ik aan het hardlopen ben. Maar ook meenemen naar NL.  Eerst maar eens kijken wat dat kost en of het er ├╝berhaupt ook is. Nou die fietsen zijn er en de prijzen liegen er niet om, dus nu gaan we eerst een fiets huren. Die schijn je te kunnen huren in West Kowloon Park en daar is geen verkeer dus een perfecte plek om te oefenen. En als het (nog) niet lukt dan merken we dat voordat we een zak geld moeten neerleggen.

Daarna hebben we met z'n allen een salade gegeten bij Wooloo. Heerlijke dag was het!
Vandaag gaan we eens op zoek naar zo'n huurfiets. Spannend.


1 comment:

Simone said...

ohh dat zou super zijn zo'n vouwfiets!! Ben benieuwd of je er al een hebt kunnen vinden om te huren....Lekker he zo'n dag "niks"doen, hahaha....xx

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails