Wednesday, August 31, 2005

2 nachtjes slapen!

Bij mij is het nu 23.08 woensdag 31 augustus. Over 2 nachtjes op vrijdag 2 september om 07.40 uur komt Monique aan in Hong Kong!
Ik ben al helemaal hyper! Alles is schoon, bed opgemaakt, drinken in de koelkast en mijn hoofd loopt om met tripjes die ik met Mo ga maken. Heerlijk beppen, koffiedrinken, shoppen natuurlijk en swingen in LKF.
Morgen vertrekt ze naar China en dat terwijl ze erg opziet tegen het vliegen. Wat een kanjer he!

Nou Monique alles komt goed, we gaan je helemaal verwennen. Neem een tabletje tegen reisziekte (heb ik ook gedaan en je doezelt de hele reis, perfect) en I'LL BE THERE!
Als je niet meer weet hoe ik er uitzie; ik ben die gek die heen en weer staat te springen en met haar armen staat te zwaaien achter het hekje!
Tot vrijdag!!!

4 comments:

Anonymous said...

He Ans geniet ervan samen met Monique. Ik ken haar wel niet persoonlijk, maar wel van alle comments. Heel veel plezier samen en we zullen het wel volgen denk ik! Groetjes, Louky

Anonymous said...

Wat voor tabletjes tegen reisziekte????????? Vertel dan ga ik ze meteen kopen!

Monique

Anonymous said...

Hey Monique,

2 stevige borrels voor de douane en 4 na de douane, schijnt ook heel erg te helpen, heb ik me laten vertellen. Enjoy

Simone

Anonymous said...

Monique vooral bij het inchecken opletten dat je niet net naast de pantry of vlak bij de toiletten gaat zitten!Kan ook al een hoop schelen.En verder......een borrel en blik op oneindig,mensen kijken dan is het zo voorbij!
Heeeeeel veeeel plezier en geef Ans en dikke kus van me!
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails