Friday, August 05, 2005

Ik ben weer terug in Hong Kong

Na een lange, lange reis waar ik precies midden tussen alle babytjes en kindjes zat die ook mee vlogen van Amsterdam naar Hong Kong, ben ik dan weer aangekomen.

Chiel stond al te wachten toen ik door de gate liep. Eerst koffie en een sigaretje zodat ik wakker de taxi in kon en eenmaal thuis ben ik eerst gaan slapen. Lang uit!

We zijn natuurlijk in eerste instantie naar huis gevlogen omdat Pa is overleden maar het was een extra bonus dat ik nog geen afscheid hoefde te nemen van de kinderen en ik heb Linns verjaardag mee kunnen vieren in Holland.

Ok, ik ben dus weer thuis en iedereen kan weer rekening houden dat ik elke dag een nieuw bericht op mijn weblog zal zetten.

2 comments:

Anonymous said...

Hoi lieve Ans en Chiel, nu weer back to normal! Ben blij voor jullie dat ondanks de trieste aanleiding je bezoek aan Holland voor jullie allemaal ook een positief tintje had.Ik denk nog heel veel aan mijn heerlijke vakantie bij jullie en het is grappig om te horen hoeveel mensen me via de weblog hebben gevolgd!
Nou weer ff terug in het normale ritme kan ik erg nagenieten van alles!
Ik hoop dat ook jullie weer snel helemaal tot rust kunnen komen.
liefs en groeten, Arlene

Anonymous said...

Hallo Ans en Chiel,
Gaat het een beetje met jullie beiden? Het is best wel veel zo in een keer. Gelukkig had deze nare periode ook een leuke kant vooral voor jou Ans,maar nu moet je na alle drukte, in alle rust weer verder en dat zal niet meevallen.
Ik denk aan jullie en wens jullie alle kracht toe in de komende tijd.
Groetjes en een dikke knuffel,
Louky

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails