Wednesday, January 25, 2006

Allemaal hardstikke bedankt voor het meeleven!

Zwaar @lote! Maar goed er zijn ergere dingen die je kunnen overkomen. We leven nog!
We hebben gisteren alles geblokkeerd en er bleek geen geld afgeschreven te zijn of dat de creditcards gebruikt zijn om te shoppen.

Het gaat de chinese misdadiger ook niet om de kaarten maar om cash. Met een westerse kaart gaan shoppen is eigenlijk onmogelijk omdat iedereen kan zien dat je hem gestolen hebt, met alle gevolgen van dien. De straffen zijn hier en in china net iets erger dan in NL!

In deze periode wil iedereen extra geld om het chinees nieuwjaar te vieren. We denken ook dat ze de 200 of 300 hkd (20 of 30 euro) eruit hebben gehaald en de rest hebben weg gegooid omdat ze er niets mee kunnen.

Je bent alleen weer zo'n tijd bezig om alles te regelen en ze moeten gewoon met hun kleine pootjes van je spullen afblijven!!

Maar goed. We zijn weer een ervaring rijker. Chiel is nu naar Shenzhen met de salarissen in z'n onderbroek! Knappe jongen die daar bij kan komen, of niet dan?!

8 comments:

Anonymous said...

Er zijn inderdaad ergere dingen die een mens kan overkomen, maar het rot gevoel dat je er aan overhoudt is heel ernstig. Tenminste dat had ik toen er een paar jaar geleden bij ons in de schuur was ingebroken en men rustig en op het gemak alles in mijn(!) boodschappentassn had geladen!! En dat terwijl wij aan de kant van de schuur sliepen. Het gevoel is gewoon @@### en daar is geen woord frans bij. Gelukkig dat Chiel nu weg is met alles in de "kluis". Inderdaad knappe gast die daar bij komt. Hou je taai!!

Simone

Anonymous said...

Hoi lieverds,
Ik zou niet weten weten wat er erger is (??!!), maar dat je er een @#@# gevoel aan over houdt is wel zeker. Maar weet dat we met je meeleven. Gelukkig is de schade beperkt en weet je nu weer dat je erg moet oppassen.

Liefs Lody

Anonymous said...

Het feit dat iemand met zijn poten aan jouw eigendom zit is al genoeg om je ******te voelen en je kwaad om te maken.Gelukkig dat het HK dollars waren!Leuke kluis heeft Chiel!
Nou hou je goed en je moet maar denken als er rechtvaardigheid is zal de dief weinig lol beleven aan het gestolene!
Liefs Arlene

Anonymous said...

Ben net nog even bij de praxis geweest, maar zulke kluizen heb ik daar niet in de schappen zien staan.

Simone

Anonymous said...

Ans ik wil je niet deprimeren, maar dat de creditcard niet gebruikt zou zijn hebben ze tegen ons ook gezegd (1500 euro)afgeschreven door shoppen in winkels en later ook nog gepint, dus... Je kunt er toch maar beter rekening meehouden. Weinig wordt er vergoed door de verzekering. liefs Andree

Anonymous said...

He Simone wat dacht je als er zulke kluisjes in de handel waren had ik er ook meteen eentje aangeschaft!Maar ja als ze zelfs in de Big City niet te koop zijn dan hier op het durp natuurlijk helemaal niet!
He Ans wanneer is nou exact het Chinese Nieuwjaar de 29e??
Groeten Arlene

Anonymous said...

Joh, ik lees het nu pas.....
Dat is zwaar kl*te zeg!!
Gelukkig niet teveel cash op zak, maar toch, ze zitten wel aan je spullen en dat is een rot gevoel.
Wat zullen jullie nu goed gaan oppassen, denk ik. Je loopt vast de komende tijd alles en iedereen met argusogen te bekijken.
Succes met alles regelen!!

Liefs, Yvon en Mari

Anonymous said...

Tjonge wat een gedoe zeg! Hopelijk blijven ze nu van de rest af! Sterkte he.

Liefs Monique

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails