Saturday, January 07, 2006

Chiel is weer weg

Snik, Chiel is weer terug naar Hong Kong. Vakantie is afgelopen dus vanmiddag is hij vertrokken met de KLM.

Ik vind het maar een raar idee dat hij al weg is en ik hier nog zit. Volgende week is het mijn beurt om weer een vliegtuig in te stappen. Nog maar even niet aan denken alhoewel ik dan binnen 6 weken hier weer ben voor een maand! Jippie!

Gisteren hebben we nog visite gekregen van Simone en Ron en Hans Jurgen die in India woont maar nu op bezoek was bij zijn familie. Heel gezellig.

2 comments:

Anonymous said...

Dat is zeker jammer dat Chiel alweer richting Hong Kong is! Geniet nog maar van je laatste weekje in Druten. Iedereen de groetjes.

Monique

Anonymous said...

Hallo zus,

Ja dat was zeker gezellig vrijdagavond, alleen gisterochtend om zes uur, was 't toch wat minder hoor!!! Wij waren om plm. 01.30 thuis, dan kan je natuurlijk niet gelijk gaan slapen, dus dat was pas om 02.15 oogjes dicht. Toen dacht een of andere gek bij ons in de poort leuk joh, dat kan nog wel even een stukje vuurwerk afsteken... We zaten om 3.30 rechtop in bed. Dit had ik dus niet gedroomd!!!! Dacht al 2 x in 2 dagen?? En het was ook niet de wijn, had gelukkig geen pijn in m'n kop zaterdag, alles ging wel snel en 't was net of ik net iets langzamer was...... raar hoor.
Verder alles o.k. Is Chiel weer heel aangekomen?? Doe 'm de groetjes.
XXX
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails