Thursday, January 19, 2006

vies weer!

Ik zal jullie allemaal in NL een hart onder de riem steken; het is hier @#$-weer!

Gisteren was het koud, alhoewel nog steeds 10 graden warmer als in NL. Maar vandaag mistte het zo erg dat ik de hele dag in de wolken zat. Niet zo moeilijk als je natuurlijk op 27 hoog zit, maar ik heb de flat voor mijn raam niet gezien!
Een heel raar gevoel gaf dat. Je kijkt naar buiten en je ziet niets. Tegen de avond werd het helder maar nog niet optimaal.

Wat ook heel vreemd is dat mijn haar een eigen leven gaat leiden! Vanmorgen heb ik mijn haren gefohnd en toen zat het even goed; tot de voordeur! Daarna ging mijn kroesen en alle kanten opstaan. Belachelijk gewoon! Ik kan er pure boter opsmeren en dan gaat het nog kroesen!
Nou ja.

Gisteravond zijn we wezen eten met Eddy en Sam en Tony. Nee, het zijn geen mafioso maar pure chinesen. Leveranciers van Chiel. Heerlijk vers seafood wat nog heerlijk rond zwom totdat wij ze uitgezocht hadden. Een supergrote vis sprong het netje nog uit maar met 1 klap van de serveerster ging hij nergens meer heen.
Maar het grappige was dat we aan een haventje in een oud restaurantje zaten, midden in de stad! Ik had geen idee dat het bestond. Heel leuk en we gaan er zeker nog eens overdag naar toe om foto's te maken.

O ja en wat foto's maken betreft, ik ben natuurlijk het toestel in NL vergeten. Niet slim. Het kan even duren omdat ik nu heel ouderwets met fotorolletjes moet werken. Dus...

1 comment:

Anonymous said...

Ja, ja we horen het alweer, 't is weer erg afzien in HK. Dat met die vis doet me denken aan een vakantie in Italie, dat André een vis in moten moest snijden maar dat ie toch nog een tikkeltje niet dood was. Geloof dat ze de hele camping bij elkaar gilde.He zus, de peking eend op zich is dat gekruid of zo dat kan je niet echt zelf maken he? Bij de chinees hier
staat het wel op de kaart, maar dat is niet met pannekoekjes. Dat staat wel in m'n internationale kookboek, ik denk dat ik dat van 't weekende ga proberen.
En even een up-date over 't weer, het heeft vandaag een heerlijk soort gemieserd(?)net of je de plantenspuit de hele dag op je gezicht hebt. Maar het schijnt hier weer lekker winterweer te worden. Nou de groetjes

Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails