Tuesday, January 17, 2006

Home!

Ik ben weer geland. Jammer dat aan alles een eind komt maar in maart ben ik weer in NL.
De reis terug naar HongKong was stukken beter dan de reis naar Londen. Godzijdank.

Ik zat 'm stiekum toch wel te knijpen na die doorstart. Ik begreep nu ook dat er zeer waarschijnlijk een ander vliegtuig op de landingsbaan heeft gestaan. Halverwege de landingsbaan is er een kruising waar vliegtuigen overheen moeten om naar de gate te gaan.
Wij stonden dan ook ineens stil in de middle of nowhere. De piloot legde uit dat we even moesten wachten op een vliegtuig dat ging opstijgen/landen en dat we daarna over mochten steken. Lekker. Ik moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren...

Vandaag ben ik even wezen boodschappen doen en verder heb ik op de bank gelegen. Een beetje brak.

Vanavond lekker gegeten bij de "huischinees" die weer heel enthousiast waren, "Hello, nice to see you. Only 2 persons? Why? Where are the handsome kids?" en met Pancy koffie gedronken.

Bij Starbucks kreeg ik gelijk een "high-five", ze hadden me gemist, leuk he?

2 comments:

Anonymous said...

Hallo zussie en zwagertje, goed te horen dat je weer veilig bent aangekomen, want ook hier zat de vorige reis van je nog in onze gedachten. Gelukkig dus.... Hier is alles ok, het vriezende winterweer is ingeruild voor bakken met regen. Nog maar 2 dagen werken en dan hebben we dat ook weer gehad. Wat wel weer grappig was, is dat Ron gister op de club van Laurens met iemand aan de praat kwam die aan de andere kant van het water een bloemenwinkel (!) heeft en die misschien op korte termijn wel iemand kon gebruiken. Heeft in elk geval m'n mobielnummer van Ron gekregen. dat wachten we dan maar rustig af.

Dikke klapzoen uit Leiderdorp

Anonymous said...

He zus, weer back on base again!
Fijn dat je vlucht weer rustig was met mij verder ook alles rustig.Dat uitzicht is trouwens ook niet verkeerd hoor.
Hoe is het nu bij jullie alweer warmer aan het worden als je hier de TV ziet met al die sneeuw in China zitten jullie nog goed.
He meissie geniet er weer van en tot mails
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails