Tuesday, December 19, 2006

De grote schoonmaak

Vandaag zijn Chiel en ik hardstikke druk geweest met opruimen. Opruimen van de zolder, de overloop, het oud papier, de post en de oude kleren die niemand meer aandoet.
Een mens moet wat, nietwaar...

Maar het voelt goed dat de zooi eindelijk is opgeruimd en gelijk is weg gebracht naar de dump. Dat is weg.

Vanaf morgen is het een gewone werkweek voor Chiel. Druk als altijd maar wel vanuit huis aan het werk. Hij gaat nog wel bij zijn collega's in Barneveld op bezoek en a.s. vrijdag hebben we een kerstdiner met de collega's.

Woensdag avond gaan we naar Remy. Pa moet natuurlijk ook even op bezoek in Utrecht en daarna met z'n allen eten. Gezellig.

Al met al zijn we lekker druk en we genieten van elke seconde! Het is alleen zooooo koud!

1 comment:

Anonymous said...

Afgelopen weekend de kerstboom versierd en daar kwamen de kerstkaarten van vorig jaar uit. En er kan er maar een de grootste en de mooiste zijn en die kwam nog niet eens uit Amerika! Staat daar iest op over een blog. ff checke en wat zien ik... Vet cool. Misschien moeten we samen eens een glaasje antivries drinken met dit koude weer. Voor lambrusco bij de BBQ op de oprit is het te koud. Maar de BBQ rituelen hebben zich uitgebreid. Wat dacht je van een Mid-Winter-BBQ?

Whatever happenz: Merry Christmas and a Healthy and Joyful 2007 (als ik zo naar de foto's en filmpjes kijk heb je hiervoor in 2006 goed geoefend!
CU?

Groeten, Michiel (you know which one)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails