Saturday, December 02, 2006

Jos is jarig!

Nou we hebben weer ouderwets gelachen!

Gisteravond hebben we Sint gevierd bij Jos thuis. Het was supergezellig en de gedichten waren enorm lang, in het engels en van hoge kwaliteit! Ik was zeer onder de indruk!
Er lag een enorme stapel met pepernoten, marsepein en taai taai. Lekkerrrr...

De Sint had aan Jesse gevraagd om Sinterklaas-inpakpapier mee te nemen vanuit Holland en dat had Jesse ook gedaan... t'is alleen net verder gekomen dan de 5e verdieping dus Jesse heeft genoeg Sint-papier om alle ramen van de eerste 5 verdiepingen dicht te plakken!

Het eerste pakje werd uit de kussensloop gehaald en aan Jos gegeven want zijn naam stond erop. Bij de eerste zin hoorden we "Oh, wrong poem!" en Kamilla moest gelijk de gedichtjes verwisselen want het gedichtje van Chiel zat op het pakje van Jos! Tja de Sint is erg oud en vergeet wel eens wat...

Erg grappig als je Shumin haar gedichtje hoort voorlezen en dan vraagt: " What's zwarte piet? And what's speculaas?" Tja...

Na onze pakjesavond in de Pinnacle zijn we naar Knutsfort Terrace gegaan voor de after party. Heel gezellig. Er was trouwens ook een party in de straat want een club werd officieel geopend. Je rook de bloemen die op straat stonden al in de lift! Heerlijk!

Jammer dat Harm al naar huis was want hij heeft in de weken dat hij hier was, geprobeerd om alle superauto's die we tegen kwamen op de foto te zetten voor zijn zoon. Vanavond stonden alle auto's geparkeerd achter elkaar in Minden Avenue! Porche's, Lamborgini's, Ferrari's, Super-mini's, echt ongelooflijk!

En toen was het middernacht! En toen werd onze Jos 30 jaar! Bij gebrek aan verjaardagstaart hebben we toen maar 30 tequilla-shots gekocht voor hem die keurig op een dienblaadje voor hem werden gezet. Happy Birthday klonk het uit alle keeltjes, fotootje genomen en toen hebben we Jos maar geholpen met de glaasjes.

Jesse, die nog nooit een alcoholische versnapering tot zich had genomen in zijn hele leven, wilde niet achterblijven en nam een nipje tot zich. Ik heb nog nooit iemand zo zien verkleuren voor mijn ogen! Hij werd rood, grijs en toen lijkbleek en hij vond de uitgang razend snel! Geen goed idee dus...voortaan niet meer doen. Heeft hij ook helemaal niet nodig want Jesse kan feesten zonder een druppel!

Chiel had gelijk vrienden gemaakt met een Japanner die shag had gekocht maar nog nooit een shagje had gedraaid. Of Chiel dat voor hem wilde doen. Komt die man met een vloeitje op de proppen waar normaal gesproken een joint in wordt gerold. Hmmm... naar Amsterdam geweest misschien?

We hebben erg gelachen, en heel veel gedanst. Het was weer vroeg toen we op bed lagen. Straks nog lekker eten met Jos en dan ga ik de koffer inpakken! Morgen vlieg ik naar Nederland! YES!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails