Sunday, December 17, 2006

...en nu is Chiel er ook!

Eindelijk zijn we weer compleet. Vanmorgen hebben we Chiel van Schiphol gehaald.

Vannacht konden we niet slapen. Martijn zat om 2.30 uur nog beneden. En ik heb liggen draaien in bed dus na verloop van tijd vond ik het wel goed. Ben uit bed gestapt en ben Martijn maar gezelschap gaan houden. De rest van de familie werd om 4 uur wakker door de wekker. Eerst maar even bijkomen en toen in de Lupo op weg naar Amsterdam.

Natuurlijk was er vertraging maar gelukkig kwamen Chiel en Jos dan toch door de deur rond 8.30. Hehe, dat duurde lang maar zo fijn om ze weer te zien. Grappig dat ze in hetzelfde vliegtuig zaten en op de terugweg zitten we waarschijnlijk ook weer in hetzelfde vliegtuig.
We hebben lekker koffie gedronken en daarna de huurauto opgehaald. Jos had een Mercedes C en Chiel kreeg een Volvo V60 mee. Lekker naar huis en maar eerst even bijslapen. De hele familie lag vanmiddag plat, hihi. Voor Jos was de Bens een te grote uitdaging. Hij was geflitst. Tja...welkom in NL!

Remy is net binnen gekomen. Hij blijft dit weekend in Druten. Chiel mocht kiezen wat we gingen eten en natuurlijk friet met een frikandel speciaal. Ik kan echt geen friet meer zien. Ik heb zin in noodle-soep...

Morgen gaan we openhaard hout ophalen, wat shoppen in Nijmegen en gewoon genieten dat we lekker bij elkaar zijn. Heerlijk!

Enne... we hebben weer verbinding! Draadloos deze keer! Waarschijnlijk lag de storing in een draadje dus dat heeft Chiel gelukkig samen met Ben opgelost. We zitten nu met z'n allen op de bank met de laptop op schoot. Wat een weelde zeg!

2 comments:

Anonymous said...

Hoi Chiel, van harte welkom in Nederland!Hoop dat jullie heel fijne dagen zullen hebben zo met zijn allen!
Arlene

Anonymous said...

Hallo familie Honig,

Lekker dat iedereen er is en Chiel natuurlijk welkom thuis; geniet met z'n allen en tot gauw.

Simone en de rest.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails