Wednesday, December 13, 2006

Geen internet!

Jullie dachten natuurlijk al, waar blijven die verhalen! Nou, helaas geen internetverbinding bij ons thuis. Snik. Ik denk dat ik iets heb losgemaakt en dat we daarom niets meer kunnen maar gelukkig komt Chiel zaterdag thuis en die kan alles maken! Hoop ik...

Ik zit nu bij Yvon thuis vl;ug een stukje te schrijven. Gelukkig dat ik nog even bij haar terecht kan.

Ondertussen ben ik al bij Remy in Utrecht geweest. Lekker gegeten op de Oude Gracht bij een Griek. Was heerlijk en super gezellig om Remy weer eens te zien.

Vervolgens heb ik 3 kerstbomen gekocht. 2 voor in de keuken en 1 voor in de woonkamer. Mari was de reddende engel die voor mij een kruis onder de grote boom heeft geslagen.

En ik heb Irma wer gezien! Hardstikke leuk om met haar weer te kletsen en te zien hoe het met haar gaat! Ze is geen spatje veranderd. Ze kon het huis in eerste instantie niet vinden dus heeft ze Jos in Hk gebeld, die weer Chiel belde, die mij weer belde en toen ik met Chiel aan de telefoon stond, ging de deurbel. Daar stond ze dan! Met een winterjas aan. Raar gezicht hoor als je iemand alleen maar in HK hebt gezien.

Ik ben ook nog naar Randstad geweest. Weer even de oude collega's opgezocht met een taartje. Hardstikke leuk om iedereen weer eens te zien en alle verhalen te horen. Kon gelijk aan de slag want Sandie was de etalage in kerststemming aan het brengen. We hebben nog geluncht en Nathalie kwam ook nog even. Hardstikke leuk en volgens mij kan ik zo weer aan de slag bij Randstad, althans wat het gevoel betreft. Lijkt net of ik nooit ben weg geweest.

Ik heb met Linn ook nog geshopt in good old Nijmegen! Niets veranderd daar. Thank God for de Hennes en Maurits! Lekker broeken gekocht voor een prikkie en ze passen ook nog!!!

Vrijdag ga ik met Yvon naar Lody. Gaan we shoppen in Den Bosch. Altijd leuk en ik ben al even niet in de stad geweest, hihi, in vergelijking met HK dan!

En zaterdag komt dan eindelijk Chiel ook aan! Gezellig de hele familie weer compleet. We gaan hem zelfs ophalen omdat zijn rijbewijs is aangekomen in Druten en zonder rijbewijs kan hij geen auto huren. Heel fijn die aankomsttijden van Cathay Pacific. Half zeven....

Nou weer even een update en hopelijk kan ik volgende week weer foto´s en zo op mijn blogje vanuit huis sturen. Tot gauw!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails