Tuesday, January 06, 2009

Back to normal


Van het weekend heb ik de kerstboom opgeruimd en alle kerstspullen weer keurig in de kelder gezet. De kerststol is op en vanavond hebben we de laatste 4 appelflappen opgegeten bij de koffie. De 5 gangen menu's behoren tot de verleden tijd en de snert staat op het fornuis. Heerlijk. Gewoon 1 kom en 1 lepel die na het eten in de vaatwasser kunnen...

Ik moet zeggen, je kijkt al die tijd uit naar de kerst om je weer ongegeneerd uit te leven op glitters en lampjes. Maar als het dan eenmaal januari is, dan kan ik persoonlijk niet wachten om al die zooi het huis weer uit te werken.

Ben ging vanmorgen weer naar school en Chiel ging weer aan het werk. Linn en ik hebben helemaal niets gedaan. Alhoewel, ik ben even naar buiten gegaan om boodschappen te doen maar daarna heb ik me opgekruld op de bank met een bakkie thee. Want wees eerlijk...'t zijn toch geen temperaturen om buiten te lopen!

Bij gebrek aan vervoer gaan Linn en ik proberen om morgen zelf spekkoek te bakken. Ik ben benieuwd. Yvon en Mari komen later nog op de koffie en zonder dat ze het weten worden ze ons proefkonijn, hihi.

Chiel gaat morgen naar kantoor in Barneveld en ik geloof dat hij ook nog naar een klant gaat. De tijd vliegt wel voorbij. Woensdag vliegt hij weer terug naar Hong Kong. Maar ik niet! Ik blijf nog toch zondag. Lekker!!!

2 comments:

simone said...

Lekker he, je huis weer "gewoon", ik heb het net gedaan, kon stiekum toch géén afscheid nemen van de kerstboom :(, maar goed aan alles komt een einde. Heb alles met liefde weer in de dozen gekwakt en kan niet wachten tot het wéér kerst is. By the way, hoe laat vlieg je zondag weg???

Yvon said...

Nou, dat is dan lekker... Mogen wij proefkonijn zijn;-)) Zal vast wel goed komen!!

Tot vanavond!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails