Thursday, January 01, 2009

Happy new year!

Allereerst iedereen een gelukkig nieuw jaar en de allerbeste wensen voor 2009! Ik hoop dat iemand van jullie een flinke prijs in de wacht heeft gesleept met de Staatsloterij en nu als een stille en vooral gulle miljonair door het leven gaat!

Gistermiddag zijn Chiel en ik naar Leiderdorp gegaan om het Oud en Nieuw bij Simone en Ron te vieren. Gelukkig was de mist niet zo hevig. De KNMI had voorspeld dat er dichte tot zeer dichte mist zou zijn en gelukkig hadden ze het bij het verkeerde eind. Ik haat mist...

Aangekomen bij Simone stond de volle gourmet/fondue tafel al klaar. Ze hadden zich enorm uitgesloofd en op een klein binnenbrandje na (Simone was vergeten het kartonnen plaatje onder de gourmetkookplaat te verwijderen!) verliep alles naar wens.

De hele avond was het super gezellig, veel te veel gegeten en gedronken en we hebben flink wat vuurwerk afgestoken. Behalve de vuurpijlen en de rotjes hebben we ook een wenslampion de lucht in laten gaan. We hebben allemaal een wens op de lampion geschreven en net voor middernacht hebben we de lampion aangestoken en is die met de wind mee de hemel ingevlogen! Het was echt prachtig om te zien.

Wat mij betreft mogen ze gelijk het vuurwerk verbieden en alleen maar die lampionnen toestaan. Het ziet er prachtig uit, heeft veel meer betekenis en het lijkt wel een sprookje. Kan je je voorstellen hoe dat eruit moet zien als er duizenden tegelijk de lucht ingaan zonder 1 knal?



Vandaag zijn we pas terug gekomen uit Leiderdorp. En eerlijk gezegd hebben we daarna voor pampus op de bank gehangen. Morgen gaan we naar Utrecht. Bij Remy op bezoek. Gezellig!

1 comment:

Unknown said...

Hey Ans en Chiel..

Jullie ook gelukkig nieuwjaar gewenst!! Wij hebben het ook goed gevierd de afgelopen feestdagen. Jos is alleen een beetje ziekig. Loopt al een paar dagen te snotteren en snuiven.Heel irritant wanneer mannen ziek zijn...!! Welgeteld haalt ie zijn neus 45 keer per minuut op! Je kan je voorstellen hoe dat op je zenuwen werkt...

Veel plezier nog effe in Nederland!!

Groetjes,
Irma

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails