Monday, September 26, 2011

De Rode Loper

Wat heerlijk om weer thuis te zijn. Het is echt genieten van de grote mensen keuken, de plofbank, de kids en Good Old Druten. Maar we wisten niet dat Druten ook zo blij was om ons te zien! Toen we gistermiddag Druten inliepen vanwege de koopzondag, waren we dan ook blij verrast. Kosten noch moeite waren gespaard. Ze hadden de Rode Loper uitgelegd voor ons!


Nadat we uitgebreid over de Rode Loper hadden gewandeld die door geheel hartje Druten was uitgelegd, de vergeten tandenborstel en deo hadden ingeslagen, zat er maar 1 ding op. Een terrasje pikken! Snel werden Linn en Ben gebeld die gelijk kwamen en toen hebben we mensen gekeken, koffie gedronken en een broodje gegeten. We boffen echt met dit weer!


Bij thuiskomst zijn Chiel en ik de tuin ingedoken. Alles groeit en bloeit zo goed, dat er flink gesnoeid moest worden. En het was geen vervelend klusje zo in het zonnetje.


's Avonds kwamen Yvon en Mari nog op de koffie en we hebben lekker bijgepraat over van alles en nog wat. Heel gezellig. Ik schrok er wel van toen ze vertelden dat Sultan, hun oudste hond, al 2 keer een hart aanval had gehad de dag ervoren. Ik hoop dat alles goed gaat en dat de medicijnen aanslaan.


Vandaag gaat alles weer zijn gangetje. Ben ging vanmorgen naar zijn werk MET lunchpakketje ;-) en Chiel vertrok net samen met Ton voor een rondje Nederland. Klanten bezoeken en zo. Linn en ik hebben vandaag helemaal geen plannen. We zien wel.

Maar voor nu, eerst maar een kopje koffie! Met een gevulde koek!

2 comments:

Fiona Teeuw said...

Was er voor Chiel ook een lunchpakketje?

Anonymous said...

Wat ziet dat er gezellig uit, ben blij dat het goed is gekomen met die rode loper, heeft best wat moeite gekost.

XX Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails