Friday, September 09, 2011

Research -> Teppanyaki

Deze week was een gedenkwaardige week. Allebei zijn we heel erg druk geweest. Er kwamen klanten op bezoek, collega's uit NL en Shanghai op bezoek, vriendinnetje uit Guangzhou op bezoek, weinig geslapen en 'storm' in het hoofd, kortom vanavond waren Chiel en ik wel toe aan ontspanning.


De Hong Kong familie had elkaar weer gevonden bij het Teppanyaki Restaurant AKU. Konden we gelijk eens zien wat je nou op zo'n plaat kon klaarmaken.

 

Jos krijgt binnenkort een teppanyaki plaat in zijn keuken en dan kunnen we maar beter even research plegen. We gaan er van uit dat we ooit met z'n allen Jos zijn kookkunsten kunnen bewonderen.



En ik kan je vertellen, er kan heel wat op zo'n kookplaat! Garnalen, clams, eitjes, biefstukjes, groenten, fried rice...je kan het zo gek niet verzinnen of het kan er op. Ik denk wel dat Jos flink moet oefenen om die eitjes rechtop op zo'n plaat te zetten zonder zijn handen te verbranden en/of de eitjes te breken maar ik heb goede hoop!


Het was weer gezellig. Heerlijk om zo met z'n allen bij elkaar te zijn en een hoop onzin uit te kramen. Daar knapt een mens van op!

2 comments:

Mickey said...

Jaaaaa, lekker en gezellig was 't! En wat zijn je foto's mooi geworden. Trusten!

Simone said...

Heerlijk zo he??? Maar eten van zo'n plaat is pas echt lekker XXX

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails