Friday, September 23, 2011

Next stop: Amsterdam!

Het is dan eindelijk vrijdag geworden! Rond 4 uur wil Chiel naar huis komen (ik geloof er helemaal niets van, zal wel rond 7 uur worden) , de laatste dingen moeten dan in de koffer, nog een hapje eten en dan mogen we eindelijk naar het vliegveld toe!! Onze vlucht vertrekt om 00.15 naar Amsterdam! Jihaaa!! En als alles dan gaat zoals het zou moeten gaan, dan komen we om 06.30 aan. Nee mensen, de vlucht duurt geen 6 uur en een kwartier maar 12 uur en een kwartier. Tijdsverschil hè.

Gisteravond hebben we nog met Jos bij de Biergarten gegeten. Chiel en hij aan de wiener schnitzel en ik aan de curryworst met kartoffel salat. Best lekker eigenlijk. Jos vertrekt vanavond vroeg naar Singapore om naar de Formule 1 night races te gaan kijken, vandaar.

Na het eten heb ik nog bij zo'n Chinese apotheek, wat sterkere pijnstillers gehaald voor mijn rug. Het gaat best goed maar voelen doe ik hem nog steeds. Om de sterkte van die pilletjes uit te proberen heb ik gisteravond er eentje geslikt. Ik ben eigenlijk niet zo van de pilletjes, maar soms moet je wel. Heerlijk. Geen pijn en goed geslapen. 2 Vliegen in 1 klap! Hopelijk kom ik straks de nacht een beetje goed door...

O ja, ik zag dat we straks bij terugkomst een nieuwe 'ik-verveel-me-zullen-we-daar-even-naar-toe-gaan' plek hebben. De eerste echte onvervalste Apple-shop wordt morgen geopend in het IFC. Ik zie het al helemaal voor me. Eerst eten met z'n allen en dan kijken 3 koppies me aan...'Zullen we even de Starferry opgaan? Of hadden jullie andere plannen?' (Starferry Central - Apple shop, zo'n 5 minuten lopen)
Ziet er wel strak uit hoor!



Maar hoe dan ook, morgen zijn we in Nederland! We hebben er allebei vreselijk veel zin in! 
Tot laterrr!!!

Enhanced by Zemanta

3 comments:

Mickey said...

lieverd, goede vlucht zonder pijn!
't wordt dit weekend minizomer in NL dus jullie komen superlekker aan. Echt jammer dat we elkaar precies kruisen. Geniet in NL (niet teveel rondrennen zoals ik - ben er toch weer ingetrapt ;-) ) en lekker genieten van patat, broodjes hagelslag, harinkje, frisse lucht... Wij verdedigen de tent in HK wel, no problem!
xxx

Arlene said...

Goede vlucht,hopelijk even slapen en wie weet zien we elkaar nog,maar bellen doen we zeker!

simone said...

Hoi lieverds, goede vlucht, géén pijn en misschien nog een tukje doen!!!! Dikke kus

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails