Wednesday, September 07, 2011

Vergeetachtig

Chiel is druk deze week. Nou is hij altijd druk en rent hij op en neer tussen Hong Kong en Shenzhen, maar deze week vergt veel van het vege lijf en de grijze massa.

Maandag was een lange dag. Eerst werken natuurlijk, rond 6 uur stond Berry op de stoep, gelijk de trein in  omdat ze om half 7 werden verwacht in University voor een meeting plus diner. Om half 11 liep hij het huis binnen, ging zitten op de bank, keek wazig voor zich uit, nam een glas wijn en ging toen naar bed.

Dinsdagmorgen vroeg ging de wekker. Om half 7 moest hij weer op het trein-station zijn. Samen met Berry plus de klanten naar Shenzhen. Hij vertrok op tijd maar kwam halverwege er achter dat hij zijn mobieltje thuis was vergeten. Dus weer terug in de taxi, telefoon ophalen en flink doorgezweet weer terug naar het station.

's Middags hebben ze de klanten weg gebracht naar Shenzhen-airport en toen weer terug naar HK. 7 Uur afgesproken om een drankje te doen, daarna eten en om 12 uur liepen we weer het huis in. Opnieuw zat Chiel op de bank voor zich uit te staren, naar bed en vanmorgen weer vroeg op.

Vanmorgen moest hij weer vroeg op het trein station zijn. Hij was al vroeg wakker en ging nu wandelend naar Hung Hom om daar op Berry te wachten. Hij was op tijd, voelde zich goed en ging koffie halen bij Starbucks. Wil zijn portemonnee pakken en....AAAH! Portemonnee vergeten thuis! Dus vanmorgen kwam hij weer opnieuw totaal bezweet naar boven om zijn portemonnee op te halen.

Morgen gaat hij naar kantoor in HK. Hopelijk zit dan alles in de tas en wordt er niets vergeten...tenzij hij zijn hoofd op nachtkastje laat staan....

3 comments:

Anonymous said...

Chiel zou het niet verstandig zijn toch een weekje vakantie te plannen????

XX Lody

Mickey said...

Ach de arme! Duidelijk gevalletje' too much going on'. Tijd voor een lekker rustig weekend!

Arlene said...

Herkenbaar Chiel,ja boven de 50 he!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails