Tuesday, September 20, 2011

pien in de rugguh

Vandaag begon als een gewone dag. Koffie zet apparaat ging aan, het boterhammetje werd getoast, het plakje kaas ging erop, de tv ging aan en op CNN gezapt...niets bijzonders dus. Daarna liep ik naar de slaapkamer en met een zwier pakte ik mijn dekbed op, ik wil het dekbed uitslaan om op het bed te leggen, ik hef mijn armen naar boven en toen....niets. Helemaal niets. Ik kon niet naar boven of naar beneden. Met een hartgrondig #$%! greep ik naar mijn rug. Au!

Dat is dan lekker. Voor het eerst sinds tijden ben ik alleen thuis en nu sta ik in mijn pyama, krom van de pijn! Letterlijk! Ok... hoe ga ik dit doen? Ga ik zitten..., ga ik liggen? Moet ik iets doen...? Maar wat dan? Voetje voor voetje ben ik naar de bank geschuifeld en heel langzaam heb ik mezelf laten zakken op de bank. Ik zat nog geen seconde en toen moest ik naar de w.c. Heel langzaam maar weer opstaan, schuifelend naar de badkamer, ...ach jullie snappen ook wel... te veel info. No pretty picture zal ik maar zeggen.

Maar goed, daar zat ik dan op de bank. Home alone. Pijn, veel pijn. En natuurlijk niemand in de buurt. Ik bedoel, Chiel weg naar China, Jos weg naar China en Mickey weg naar NL. Ik begrijp nog niet hoe ik het gedaan heb maar even later stond ik onder de douche. De warme waterstraal recht op de zere plek en dat verlichte ietsjes. De Ibuprofen kwam weer uit de kast te voorschijn en na een tweede bakkie koffie, ging het steeds beter. Ik bedoel, ik voelde wel rugpijn maar ik kon in ieder geval wel lopen en zitten.

Na een morgen als een oud besje rond te hebben gelopen, belde Rina op. Ze was in Central en ze kwam even langs. Gezellig! Kunnen we gelijk even gaan lunchen. Ze was er snel. En we konden op weg. Wel langzaam maar het ging! De lunch bij BLT smaakte heerlijk en toen was het tijd om eerst langs de "eye brow bar" te gaan. Voordat ik naar NL ga, wil ik alles weer strak in model hebben en Rina leek het ook wel een ervaring.

Nou zit de eye-brow-bar maar 20 meter verderop dus dat ging prima. De wenkbrauwtjes zien er weer keurig uit! Maar de echte make-over waren toch wel de wenkbrauwen van Rina! Wauw! Dat scheelt weer een ooglid correctie ;-)

We zijn nog naar de City Super gelopen zodat ik mijn maaltijd voor vanavond, kant en klaar in de koelkast zou hebben staan en toen weer richting huis. Nog een stop bij het Holiday Inn voor echte Goudse kaas en daarna weer naar huis. Rina vertrok even later en toen zat ik weer op de bank. Nog maar een ibuprofennetje en een nieuw Tijger Balsem pleister op de rug gedaan.

Ik voel de rug nu wel. Het zeurt. En mijn bovenbeen doet mee. Net als toen... Morgen doe ik niets. Blijf ik op de bank liggen en als Chiel 's avonds thuis komt dan moet hij maar eten halen. Ik heb vanaf nu nog 3 dagen om op te knappen, mijn koffer in te pakken en dan naar huis te vliegen...zal je altijd zien dat zoiets gebeurt vlak voordat je 11 uur lang krap mag zitten...

...of als Jos of Jesse dit lezen...kunnen jullie geen goed woordje voor mij doen bij CX? Jullie hebben de benodigde FF-kaarten plus connecties?...help...please?

4 comments:

Arlene said...

Ach zussie toch,doe maar kalm aan en ik hoop voor je dat het snel beter gaat,Jos en/of Jesse doe je best!!

Anonymous said...

Och Ans wat rot voor je!! Ik hoop dat het inmiddels al een beetje beter gaat, rust goed uit!

Liefs,

Sarah

Anonymous said...

Ai, voel met je mee, hoop dat je snel opknapt en dat Jos of Jesse je hierin kan helpen.

X Lody

Joke said...

Beterschap!!! Auw= niet fijn!!!
xxx
J

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails