Thursday, November 03, 2011

Druk

Woensdagmorgen had ik een ontbijt afspraak. Met Pim en Judith!

Zij waren slechts 1 dag in HK. 's Ochtends landen vanuit Dubai, met de trein naar TST, aanschuiven bij Heritage 1881 om 8.30 voor een lekker ontbijtje, daarna op de ferry naar HK-Island voor wat afspraken en 's middags weer door naar Singapore.

Het was zo gezellig om ze weer te zien! En de plek die Judith had uitgezocht had niet beter gekund. We aten in de Parlour onder de langzaam rond draaiende fans. Een heerlijk ontbijt, kompleet met prachtige kannetjes koffie en thee. Echt een plek om te onthouden en erg leuk om klanten mee naar toe te nemen.


Later die dag ontmoette ik Mickey. We hebben wat boodschapjes gedaan en onze wenkbrauwen zijn weer prachtig bijgewerkt bij de Eye brow bar. Mickey en ik hebben nog maar even voordat zij op vakantie gaat. Als zij bijna terug komt vlieg ik al weer naar NL, dus voordat we elkaar weer kunnen zien is het januari!

's Avonds hebben we gegeten met onze klanten. De oogjes van de klanten waren akelig klein. De jetlag sloeg toe. En 2 dagen China was iets te veel van het goede. Ze waren door gegaan vanaf het weekend, maar er komt een tijd dat zelfs de stoerste man, toe moet geven aan de slaap. Het werd dus niet laat.

We liepen naar huis toen we Mark tegen kwamen! Heel grappig om hem nu weer tegen te komen! Nog een wijntje, wat bij praten en toen moest ook Chiel naar bed. Hij is namelijk vanmorgen vroeg weer vertrokken naar Shanghai. Vrijdagavond komt hij weer thuis. Gezellig.

De aankomende weken gaan beredruk worden voor Chiel. Veel klanten en collega's komen op bezoek. En verschillende bezoeken overlappen elkaar. En Chiel moet ook nog naar Shanghai...

O ja, en ik rook al 3 en een halve week niet!!

3 comments:

Simone said...

Wat goed van je!!! Dacht er vanmorgen nog aan..... met pleisters???? Geniet nog maar ff van Mickey en veel plezier samen. Dikke kus

Mickey said...

Nou, Mickey geniet vooral ook van Ans. Nooit te beroerd om mee te gaan op de meest onmogelijke winkelexpedities. En gezellig dat we het dan hebben!
Oh, Ans, weet je nog wat we zeiden vanmiddag, over mijn onmogelijk te vinden item? 'kwam er nog maar iemand uit NL'... En ja hoor!! mogelijk krijg ik 'm morgen van een klm vriendinnetje die morgen komt - heb haar net een fotootje gemaild en ze ging het proberen voor me!!

simone said...

Jaja, ik hoor het al jullie slaan je er wel doorheen met z'n tweeën. En ja mijn zus is nooit te beroerd om zich voor dit soort zaken op te offeren........... THAS MY BIG SIS... Hahaha. Dikke kus voor jullie allebei

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails