Saturday, September 28, 2013

Gezelligheid!

Afgelopen donderdag zijn Mickey en Jaap aangekomen in Hong Kong! Een hele verrassing wat pas een paar weken geleden besloten was. Jaap moet 3 weken reizen voor het werk en Mickey blijft dan gezellig in HK. Helemaal leuk en super gezellig!


We hebben natuurlijk alle eetplekjes gelijk bezocht die ze altijd zo leuk en lekker vonden. En door de jetlag is dat ook eigenlijk ook het enige wat we tot nu toe gedaan hebben. 15 Uur tijdsverschil met Vancouver, dat duurt wel een paar dagen voordat je daar een beetje overheen bent.Vanmorgen kwamen Jaap en Mickey al vroeg naar ons huisje. Jaap is gaan fietsen met Chiel en Mickey en ik gingen aan de koffie ;-)

Een uurtje later kwam de landlord met zijn vrouw op bezoek. We hadden namelijk gevraagd of ze misschien iemand wisten die onze kapotte wc bril kon vervangen. Ik heb het geprobeerd...ik heb deze week 2 uur op de badkamervloer gezeten om de schroeven vast te draaien van de nieuwe wc bril op de wc pot...1 kant lukte min of meer, maar de andere kant kreeg ik niet vast. De opening zat op zo'n plek dat ik eerst een 3-voudige breuk in mijn arm zou moeten krijgen om de hoekjes om te kunnen om bij die schroef komen. Ik had het helemaal gehad. Gelukkig bracht de landlord uitkomst! Hij ging zelf aan de slag en na een half uur was de nieuwe wc bril gemonteerd! Jippie!

Ach en toen hij er toch was, heb ik gelijk alle mankementjes die waren opgedoken in de laatste maanden maar even laten zien. Zo begint het dak te lekken van de bijkeuken. De buren hebben hun aanbouw afgebroken waardoor het bij ons niet meer waterdicht is. De lampen op het terras die aan de muur hangen, staan vol met water. Het raam in de sportkamer lekt een beetje. Andre zag het en volgende week laat hij mij weten wanneer ze het komen maken.Morgen vertrekt Jaap naar Australiƫ voor zaken bezoek dus vanavond moest er nog een eendje worden gegeten bij Kings Lodge. Mickey gaat morgenavond koken voor ons en net nog telefoon gehad van Leena en Chiel zit aan een wijntje. Zoals ik al zei, een en al gezelligheid! En we hebben nog 3 weken!

2 comments:

Anonymous said...

klinkt goed, hier een picolo champagne open gemaakt op de goede afloop. Jullie veel plezier samen!

liefs, groetjes en knuffels voor jou, Chiel,Mickey en Jaap.

Lody

Simone said...

Ohh Lieffies, geniet heerlijk met en van elkaar!!!! Dikke smakkerds uit Leiderdorp.....

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails