Friday, February 21, 2014

Avond training

Als Chiel 's avonds thuis komt van het werk, het eten en een kopje koffie op heeft, dan gaat hij trainen. Soms op de fiets, soms op het roei apparaat en soms alleen maar het oefenen van zitten naar staan zonder handen te gebruiken. In ieder geval is hij ALTIJD bezig en laat hij nooit een minuut voorbij gaan zonder iets te doen.

Ook heb ik alles op het balkon verschoven zodat hij het muurtje kan gebruiken als steun. Dan loopt hij heen en weer langs het muurtje, loopt naar binnen, maakt daar weer een rondje en loopt weer naar buiten.

Nee, als je dacht dat Chiel 's avonds voor pampus op de bank zit, dan heb je het goed mis ;-)

Nadat Eddy had verteld dat Chiel erg goed en snel vooruit gaat in vergelijking met zijn lot genoten, is Chiel helemaal niet meer te houden! Hij dacht namelijk dat het helemaal niet goed vooruit ging en dat het helemaal niet 'snel' ging. Eddy zei dat de meeste mensen pas iets zagen veranderen na een jaar of 2. Zo zie je maar...Dus nu is ons schema als volgt: Fysio, naar kantoor, om half 8 weer thuis, eten, koffie, toilet en dan naar buiten om daar een rondje te lopen. We kunnen het plein over, de lift pakken naar de loopbrug en dan de hele brug aflopen en weer terug. Chiel vond het geen goed idee. Hij wilde de lift laten staan en gewoon de 4 trappen a 10 treden nemen! Tuurlijk!
We hebben zo'n 500 meter gelopen, zonder de grote brace! Chiel heeft tegenwoordig zo'n zachte knie brace zodat de spieren in zijn knie en been zelf meer moeten doen. En hij heeft een bandje om zijn voet en tenen, die zijn klapvoet wat meer in toom houdt.


Gisternacht, na onze eerste avond training, had hij enorme last van steken in zijn been, voet en tenen. Effe vervelend maar enorm goed nieuws! Er zit leven in!!

TROTS!!!!

2 comments:

Arlene said...

Hij gaat als een speer,maar niet overdrijven hoor, ook al kan ik het me voorstellen maar rust op zijn tijd is ook nodig! Bij Chiel is het dus echt pijn is fijn!! :)

Anonymous said...

Spierpijn, heerlijk!!!!

xx Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails