Monday, February 24, 2014

Weekend

Het weekend is weer voorbij. De maandag verwelkomde ons met een waterig zonnetje en een graadje of 18. Het is nog steeds niet het weer wat het zou moeten zijn.

Afgelopen zaterdag hebben we kalm aan gedaan. Een dagje rust. We moesten alleen nog even naar de bank. Dat blijft altijd een soap. De een belt je op dat je langs moet komen om wat te tekenen, de ander die in de bank staat, weet nergens van. Het is wat. In ieder geval zijn we even bezig geweest ;-)

Aan het eind van de middag kwamen 2 klanten aan. Eigenlijk gingen ze naar de beurs in China maar vlogen speciaal voor Chiel over Hong Kong. Zij hadden hem niet meer gezien sinds de opname in het ziekenhuis. Heel erg lief en we hebben een hele gezellige tijd gehad plus 2 zakken drop!


En toen zou het schaatsen beginnen...We zaten er helemaal klaar voor en toen bleek dat de zender uit de lucht was! Nou ja, het zal zo wel weer beginnen, dachten we nog. Maar nee. We hebben geen minuut kunnen meemaken van de achtervolging voor de heren en dames. We zijn wel op de hoogte gehouden via FB, maar leuk is anders. Echt balen.


Zoeken naar live-streams op internet maar dan krijg je dat gezeur weer met regio codes. En daar begrijp ik echt helemaal niets van. En natuurlijk deed de zender het weer de volgende morgen...

Zondag had Chiel een sportdag ingepland. Hij ging uit zijn dak op de fiets en de roeimachine. Daar tussen door lopen met de stok en dan weer van voor af aan beginnen. Dat lopen met de stok gaat steeds beter. Maar het blijft gewoon eng. Als je al meer dan een jaar niet 'los' hebt gelopen vanwege het ontbreken van balans en een verlamd been, dan durf je niet meer zo goed. Dus kleine stapjes, overal steuntjes in de vorm van stoelen aanbrengen en maar proberen. Vanochtend waren we weer bij de fysio en je kan echt goed merken/ zien dat Chiel vooruit gaat!
Ik ben bezig geweest met Leena's deken. 80 Granny squares zijn af. Nu nog in elkaar zetten en daar gaat veel meer werk in zitten dan ik had gedacht! Ik heb nu 3 rijen af, pfff.

1 comment:

Arlene said...

Leuk die Granny deken! Was toch leuk zoals we je verslag hebben gegeven van het schaatsen maar zelf het zien is altijd leuker.Vind het zo knap van Chiel dat hij al zo goed loopt en die angst gaat wel over als hij zijn balans weer heeft gevonden!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails