Wednesday, February 05, 2014

See you!

Zoals ik al eerder zei, het WAS mooi weer. Nu niet meer. Het is fris, het waait hard en de lucht is grijs. De temperatuur is ook gelijk 10 graden gezakt. Nu weet ik helemaal niet meer wat ik moet aantrekken...Of je loopt erbij als een ijsbeertje of je moet gelijk aan de flipflops en tanktops. Nou daar hebben we het volgende op gevonden ;-)...

Morgenochtend om 9 uur vertrekken we voor een paar dagen naar heerlijk zonnig en warm Koh Samui! Jippie! We gaan fijn in ons zwembadje plonzen, eten lekkere curry's en gaan ons zelf eens lekker verwennen! Tot half 4 dan want dan begint voor Chiel de werkdag, zelfs op vakantie. Dat gaat gewoon door maar wat maakt het uit als je op een ligbedje ligt met je oordopjes in, skypt met kantoor en je mail beantwoord met zo'n uitzicht! Ut hurt erbie zullen we maar zeggen.


Maar voor Chiel zijn deze dagen ook therapie. Water therapie. Bij ons vorige bezoekje had hij zo goed geoefend in het water dat hij daarna weer spieren voelde die hij al een jaar niet had opgemerkt. En dan is zo'n privé badje wel ideaal. Hij kan zelf er in en eruit wat niet altijd even elegant gaat, zonder dat hij vreemd wordt aangekeken door andere gasten. En dat vond Chiel ook erg belangrijk. Dat grote zwembad gaat gewoonweg niet. Het ziet er prachtig uit maar alle stylish verantwoorde badranden zijn niet te nemen voor iemand met een looprek.

Hoe dan ook ik ben er klaar voor! De koffer staat klaar, de taxi is gebeld om ons morgenochtend om 6 uur op te halen en de tickets zitten in de tas. Dinsdag zijn we er weer!

2 comments:

Arlene said...

Heerlijk,geniet er van ,ik ben jaloers :)

Fiona Teeuw said...

Samen een hele fijne vakantie toegewenst. (Chiel, goed trainen en alleen noodzakelijk werken.) Natuurlijk mooi weer toegewenst.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails