Monday, February 03, 2014

Lang weekend

We hebben het gevoel dat we nog steeds weekend hebben maar het is al maandag! Iedereen is vrij en woensdag moet Chiel pas weer naar kantoor en fysio.

We hebben een zalig weekend gehad. Het weer is ook absurd mooi. Het lijkt wel zomer maar ik hoor alweer geluiden dat het vanaf volgende week weer een stuk kouder gaat worden.


Chiel en ik hebben zaterdagavond samen met Jesse naar het vuurwerk gekeken. Lekker vertrouwd bij Wooloomooloo. En dat heeft zijn voordelen moet ik zeggen. Iedereen komt met koekjes en slagroom aanrennen omdat ze weten dat hij dat zo lekker vind. Het is wat. En hij maakt er dankbaar gebruik van.


Zaterdag overdag zijn we thuis gebleven. Chiel ging sporten. Eerst fietsen, dan roeien, dan balans oefeningen, opnieuw fietsen, kortom hij was de hele dag bezig. Ik had al verteld dat Chiel een beetje last heeft van zijn knie door overstrekken, en Jesse kwam gelijk langs met een brace. En omdat Chiel nog steeds een beetje bang is om te vallen doordat hij wel eens door zijn knie zwikt omdat die nog niet sterk genoeg is, had is thuis een heel parcours afgezet met stoelen. Zo kan hij wel lopen maar als het nodig is, kan hij zich vast grijpen.


De brace zat dus goed maar nog niet helemaal zoals het zou moeten dus gisteren, zondag, zijn we met z'n twee├źn op stap geweest. Heerlijk in het zonnetje, van de Kettler shop, naar de brillenman, naar Ocean Terminal, naar de boulevard.We vonden een betere brace en Chiel was erg in z'n nopjes daarmee. Ik heb een nieuwe zonnebril kunnen scoren, (we gaan tenslotte donderdag naar Koh Samui!) samen een hapje gegeten en toen over de boulevard terug waar Chiel weer heeft gelopen. Hij wilde niet gelijk aan het begin gaan lopen want er stonden nog veel dranghekken voor de railing en het was achterlijk druk! Voor een gezond iemand is het al aanpoten om Chineesjes te ontwijken, maar als je niet de beste balans hebt, dan moet je daar niet aan beginnen.'s Avonds zijn we gaan eten bij Jesse en Mabel. Op het balkon! En of we ook lekker gegeten hebben! Snow crab, nacho's, macarons, sashimi, super! Heel erg lekker en heel erg gezellig!

Vandaag doen we kalm aan. Chiel wilde weer sporten dus ik ben vanmorgen maar gaan boodschappen doen en vanavond eten we chicken-pie thuis op de bank. Heerlijk.

3 comments:

Fiona Teeuw said...

Chiel is ook super vindingrijk als het gaat om trainings-mogelijkheden! En voor donderdag al zo vast een mooie vakantie toegewenst.

Arlene said...

Nog een paar nachtjes slapen en dan ook heerlijk uitrusten en genieten!Volgens mij zijn jullie daar allebei wel aan toe!

Simone said...

Op naar het trainingskamp.....!!!! Alvast een fijne vakantie eb rust lekker uit!!! Dikke kus van ons

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails