Saturday, July 25, 2015

Alweer thuis

Jullie hadden het natuurlijk al gemerkt. Dit postje komt gewoon uit regenachtig HK. Het internet werkte niet zo lekker en de zon scheen recht en op volle sterkte op mijn telefoonschermpje. Het was erg warm en de meeste tijd hebben Chiel en ik gewoon in het zwembad gehangen. Geen tijd dus voor het blog. 


Maar wat is dat toch lekker om even niets te hoeven. Geen fysio, geen china, geen werk. Lekker. Het was niet zo dat Chiel tijdens zijn 6 daagse vakantie niets deed hoor. Na het opstaan en ontbijt mail checken en beantwoorden, wat telefoontjes plegen en dan pas hangen op het lig bedje bij het zwembad. Ik denk ik meld dat maar even voor de sceptici onder ons. ~ zucht ~


Helaas moesten we de volgende ochtend alweer naar huis. Echt jammer. Het is zo lekker wanneer je je alleen maar druk hoeft te maken over hoe laat je wil gaan eten, of je op de rug of op de buik gaat liggen en of het zwemwater wel warm genoeg is. 


We werden weg gebracht naar het vliegveld door het busje van Sala door 2 man sterk! Heel lief. En al snel zaten we in het vliegtuig terug naar HK  


Chiel zat vrijdag alweer op kantoor. En volgende week is hij erg druk. Fysio, weer naar china, klant bezoek, collega bezoek, vergaderingen kortom hij heeft iets om naar uit te kijken! 


1 comment:

Mickey said...

*zucht* indeed...fijn he, dat dat werk altijd mee mag op vakantie...grrrrrrrr ;-)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails