Saturday, August 01, 2015

Schrijversblok

Ik had geen enkele inspiratie de afgelopen week. Dat kan nietwaar. Komt ook door het feit dat ik tegenwoordig weinig buiten kom. Soms is het zo heet dat ik echt alleen de meest noodzakelijke dingen in sla en dan vlug weer naar beneden ga om in de airco te zitten. Dan zie je dus weinig met gevolg dat de inspiratie weg blijft. 


De laatste dagen is het goed uit te houden trouwens. Minder klef, minder heet en een briesje. Echt een verademing. 

Chiel heeft deze week bezoek uit NL. Dinsdag gaat hij nog naar china en dan vertrekken we naar Cambodja! Van 6 tot 11 aug! Heerlijk. De laatste keer cambodja is alweer een jaartje of 5 geleden geloof ik. De Chinese vrienden komen ook en op zondag gaan we allemaal de 10km lopen en Chiel gaat op de fiets. Ben zo benieuwd hoe dat zal gaan! 


In eerste instantie was de bedoeling dat we die zondag gelijk weer terug zouden vliegen naar HK maar na enig onderzoek bleek al snel dat het niet te doen is. Maar ze vliegen op maandag niet terug dus moesten we wel een dagje eraan plakken. Heel naar :-)


Het enige vervelende is dat we niet al fie dagen in hetzelfde hotel kunnen blijven. Op zondag gaan we naar de buurman en blijven daar dan nog 2 nachtjes. 


Chiel is ook weer goed bezig met fysio. Het gaat nog steeds vooruit. En als het aan zijn eigen bejaarde cheerleaders ligt dan blijft hij ook verbetering krijgen! Het is geweldig om te zien hoe hij wordt aangemoedigd! En soms vergeet hij zelf dat hij een spinal cord injury heeft... Van de week lag hij ineens op de vlakke plaat tussen de leuningen van de brug tijdens fysio. Kan gebeuren natuurlijk. Hij baalde er enorm van. 

Maar goed. Eerst nog deze paar dagen door komen en dan naar Cambodja! 

1 comment:

Arlene said...

Nou alweer een leuk vooruitzicht,enne..........niet forceren met dat hardlopen hoor.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails