Saturday, December 18, 2004

Wij zijn er klaar voor!

Dinsdag komt de eerste aan. Jazeker!

Om 10.25 uur loopt Ben als het goed is door de gate in arrivalhal B, rechtstreeks mijn armen in. Voor Ben is het erg spannend, want hij heeft nog nooit gevlogen en nu gaat hij 12 uur het vliegtuig in, in z'n eentje!

Dezelfde dag om 17.00 uur komen Linn en Martijn aan. En wij staan hun met Ben dan op te wachten in arrival A.
Ik heb alles uitgezocht, niets meer aan het toeval over gelaten.

Woensdag komt Remy aan om 14.00 uur. Hij gaat na het bezoek aan ons door naar Australie backpacken met Jorg. Jorg komt 6 januari aan en dan vertrekken ze samen op 9 januari.
En donderdag komen Thomas en Gijs aan. Vrienden van Remy die het wel gezellig vonden om ook langs te komen. Nou wat ons betreft, hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Dat wordt wat. Een heel huis vol met kids.

Ik keek altijd graag naar "All You Need Is Love" en dan vooral de kersteditie.
Nou, ik heb mijn eigen kersteditie hier op Hongkongairport! Zonder Robert ten Brink, zonder camera's maar met Chiel en de kinderen!
Ik kan me nu goed voorstellen hoe het moet voelen als er iemand door de deur loopt, die je al "eeuwen" niet gezien hebt.

Ik heb thuis alles al klaar staan. Bedden, kerstboom, kadootjes, koelkast vol met lekkers, confirmations van hotels want we gaan ook nog en weekje Hongkong pakken met de kids, reservering voor restaurant in Shenzhen met kerstavond, Bing is geinstrueerd over hoe en wat, dus het kan niet meer stuk.
Straks nog even de laatste dingen kopen in de stad.
We zijn er klaar voor!

2 comments:

Anonymous said...

Lieve Ans en Chiel,

Wat een heerlijk vooruitzicht voor jullie en natuurlijk ook voor jullie kinderen. Geniet van het samenzijn en maak er een onvergetelijk mooie kerst en oud en nieuw van. Van ons de allerbeste wensen voor jullie allemaal voor een gelukkig, gezond en liefdevol 2005. Heel veel liefs, dikke kus en groetjes,
Gé, Lody, Daniëlle & Marien (+ Doerak (kleine duitse herder), Jan-Willem & Suzanne.

Anonymous said...

Lekker gevoel he mams en paps? Om straks weer 't kroost te zien en te knuffen!! Wij wensen jullie een hele mooie en bijzondere Kerst toe, met alle mensen waarvan jullie houden om je heen. En natuurlijk al 't goede en gezellige en gezonde voor 2005. Een hele dikke pakkerd van ons allemaal voor jullie allemaal. Kijk uit met het chinese vuurwerk!!!!
Rom, Simone, Deborah en Laurens

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails