Friday, December 31, 2004

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Het is vandaag de laatste dag van het jaar. Best een raar idee dat we hier met z'n allen aan de andere kant van de wereld zitten. Gelukkig wel met z'n allen, anders zou ik hier nu gek worden.
Alleen dit jaar voor ons geen oliebollen en appelflappen maar dimsum en noedels en een drankje wat erg lijkt op spiritus maar waar de chinezen nogal gek van zijn. Raar volk die chinezen!
 
Vanavond na het eten gaan we naar Hongkong waar we Thomas en Gijs weer ontmoeten en dan kijken naar het vuurwerk dat wordt afgestoken in Victoria Harbor. Het schijnt iets bijzonders te zijn, dus wij zijn heeeeel benieuwd!
 
Het is wel te hopen dat we iets warmer weer krijgen want daar zie ik tegenop als een berg. In de kou rondhangen is niet iets wat mij aantrekt. We nemen vandaag geen hotel omdat er nergens meer een hotel te krijgen is. Dus we moeten opblijven tot 6.30 uur en dan met de eerste trein weer terug naar Shenzhen waar we natuurlijk als een blok in slaap vallen.
 
Wat ook heeeeel vreemd is dat als wij al lang en breed Oud en Nieuw gevierd hebben, jullie daar in Nederland nog moeten beginnen!
 
In ieder geval wensen wij: Chiel, Ans, Remy, Ben, Linn en Martijn, jullie allemaal een ongelovelijk goed 2005 met veel liefde, gezondheid en voorspoed!
 
GELUKKIG 2005!
 

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails