Monday, July 11, 2005

Markt, markt en nog eens markt

We hebben Arlene vanmorgen opgepikt bij het hotel en besloten dat we vandaag gaan "markten". Arlene was er helemaal voor! Eindelijk die Hongkong Dollars uitgeven want die waren flink aan het branden in haar tasje.

Zogezegd zogedaan, in de metro naar Mongkok. Eerste markt, bij het eerste kraampje gingen haar dollars al van de hand. Een horloge! Aan het eind van de markt vroeg Arlene:"En waar nou heen?"
"Gewoon oversteken Arlene, dit was nog maar het eerste gedeelte van de markt. Er komen nog drie straten!" Een hoop geslenterd, veel gevoeld en in de handen gehad en toen naar de Bloemenmarkt, vandaar naar de Vogelmarkt en daarna naar de Ladiesmarkt.

Toen zei Arlene:" Ik ben een beetje moe." Niets gewend die leraressen van tegenwoordig, een beetje shoppen en ze klagen al. "Jemig"' zei Chiel,"Ben jij nou een vrouw? Heb je er nu al genoeg van?" "Ja, maar ik ben niet meer zo jong als jullie!" "Nou we hebben anders nog heel wat markten tegoed hoor!"
Nou Arlene kreeg kramp in haar voetjes dus we zijn maar even gaan zitten bij een restaurant. Straks gaan we eten naast haar hotel dan hoeft ze niet zover te lopen en morgen nemen we gewoon een rollatorretje mee voor haar!

1 comment:

Anonymous said...

Arlene, laat je niet kennen, kom op!!!!
Zo vaak heb je zo'n kans niet!! even doorzetten en dan komt alles goed! ( we spreken uit ervaring!)

Groetjes, Mari en Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails