Sunday, July 17, 2005

Zondag

De afgelopen week is het heel warm geweest in Hong Kong. Echt @^%&*&% heet! Normaal gesproken wordt het weersbericht aangegeven met zonnetjes en wolkjes en regendruppels maar nu stond het in fel rood geschreven:"HOT!! Morgen trouwens weer zo'n dag.

Nou dat was het ook! "Sticky weather"' zoals ze hier zeggen. Alles plakt aan je lijf. Daarom maar naar het strand! Eerst op Cheung Chau en vandaag naar Shek O. Dit plaatsje ligt helemaal op het uiterste puntje van Hong Kong Island. Het schijnt geliefd te zijn bij surfers omdat de branding heel heftig is. Vandaag was het zelfs zo dat de rode vlag was gehezen wat wil zeggen dat het gevaarlijk is om het water in te gaan vanwege de ruwe zee. Maar je weet hoe chinesen zijn, gewoon niet luisteren en doen waar ze zelf zin in hebben.

Het kwam goed uit zo'n dagje strand want we zijn gisteravond uit geweest. De kids met Amy naar Lan Kwai Fung en Chiel en ik naar Wanchai. Arlene was helemaal kapot dus zij is vroeg naar het hotel gegaan en heeft lekker het klokje rond geslapen.
Morgen is het de laatste dag van Arlene hier. Nog maar even niet aan denken...

1 comment:

Anonymous said...

Hallo allemaal,
Wat een mooie foto's en helaas voor Arlene, dat haar tijd er weer op zit. Uit de verslagen gelezen dat zij en jullie een fijne tijd hebben gehad, fijn hoor. Arlene een goede reis en tot horens in Nunspeet. Groetjes voor jullie allen,
Louky.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails