Thursday, December 22, 2005

Chiel is thuis

Gisteravond is Chiel aangekomen in Druten! Jippie! Hij heeft een goede reis gehad en zijn vliegtuig kwam zelfs eerder aan dan gepland.
Autootje ( nou ja ...tje een lekkere grote volvo) stond klaar bij Europcar en om 8 uur kwam hij thuis. Beetje moe natuurlijk, vooral erg koud maar blij dat hij in Druten is.

Morgen gaat hij nog een dagje werken in Barneveld, ik heb de kalkoen al in de koelkast liggen, de kerstbomen staan mooi te pronken in huis, dus we zijn er helemaal klaar voor!

Helaas heb ik nu een verstopte neus, bonkt mijn hoofd als een gek, ben ik bezig met m'n tweede familie verpakking zakdoekjes en is de paracetamol niet aan te slepen. Ik kom niet helemaal over uit China om hier met de kerst op bed te liggen natuurlijk! We hopen er maar het beste van.

4 comments:

Anonymous said...

Hey Chiel, ook jij natuurlijk weer welkom thuis, fijn dat je thuis, bent. Las dat je een goeie vlucht hebt gehad, in elk geval stukken beter dan die van Ans. We bellen na de kerstdagen, want voor mij begint op 't werk een erg drukke tijd, morgen om 7 uur beginnen, vrijdag om 6 en zaterdag misschien wel om 5, dus daarna horen jullie ons. Maar in elk geval een dikke klapzoen uit Leiderdorp.

Anonymous said...

Ha die Chiel!! Welkom thuis in koud Druten!!
Komen je gauw ff life verwelkomen!!
Ans, ik heb je toch niet aanhestoken, hé??
En zo te zien is je jetlag nog niet uitgewerkt ;-)))))))

Yvon

Anonymous said...

Welkom thuis Chiel! Geniet van elke dag en niet te hard werken he............ Hele fijne dagen met z'n allen en voor jullie allemaal een heeeeeeeel voorspoedig 2006!

Dat geldt ook voor alle bloggers van deze weblog! Fijne dagen..

Ansje BETERSCHAP meis!

Dikke Kerst Knuffel uit Rotje Knor
Monique, Femi & Kayode

Anonymous said...

Hoi Chiel, welkom in Holland!
Ans beterschap, neem een grog en 1 dagje even helemaal rust wie weet zit je straks weer fris en fruitig onder de boom.
Tot gauw!
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails