Tuesday, December 06, 2005

Kacheltje

Nou, Sint kwam mooi niet. Balen natuurlijk, dat snap je wel. Chiel in tranen ("...wat heb ik fout gedaan, Ans?") en ik zit hier met 4 kilo winterpenen in mijn maag. Nou ja, dan maar roerbakken die handel...

Verder heb ik vandaag mijn kacheltje maar eens van de kast gehaald. Het is ineens winter geworden hier. Kan ook niet geleidelijk aan gaan maar hup van de een op de andere dag is het 11 graden. Nog maar een vestje gekocht...(voor weinig natuurlijk!)

De huizen hier hebben in elke kamer airco maar geen kachel. Niet fijn als je zo'n vochtig en koud bed in stapt. Dus ket kacheltje bromt hier al de hele dag voor de bank, bij mijn voetjes.

En ik heb nog wat foto's van het weekend gemaakt, kerst-related ofcourse, omdat Sint hier niet komt en kwam...(zit me nog steeds hoog...) dus Enjoy!

1 comment:

Anonymous said...

Nou lief, ik zou toch nog graag met je ruilen; als ik s'morgens de bloemetjes buiten ga zetten ( ja leuk he, bijna elke dag) harngt er toch wel een koude drup aan de neus hoor; het wordt hier vandaag niet warmer dan 7 graden zegt men. Het voelt alleen veel kouder. Maar niet meuten lang leve de polarfleece en thermo ondergoed, allebei voor 't eerst uit geprobeerd en bevalt uitstekend.
Volgens mij nog maar 9 nachtjes slapen. Hoe laat kom je dan aan en het vluchtnr. enz enz.
Kus
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails