Tuesday, December 27, 2005

Kerstmis in Druten

Dat was weer ouderwets gezellig!

Vrijdagavond zijn we naar Amersfoort geweest om de collega's van IFS te ontmoeten. Het was heel gezellig. Heerlijk gegeten in een trendy restaurantje met een giga-wijnkaart dus Berry was helemaal in z'n element.

Zaterdagavond ben ik alleen naar Tilburg gegaan om na een heeeeeeeeeeeeeele lange tijd weer eens een Afrikaanse dansavond bij te wonen. Supergezellig en weer veel oude bekenden gezien. We hebben van Monique en Femi een supergave budha gekregen die we steeds over z'n koppie moeten aaien als we binnen komen en dat doen we ook steeds! Wie weet brengt het inderdaad geluk!

Zondag kwam Lody onverwachts langs. Lekker om eens met een zus te babbelen. Ze zag er goed uit. 16 kilo afgevallen! En nog steeds bezig met punten tellen!

Zondagavond kerstdiner thuis gegeten met de kids en Martijn en Mari & Yvon. Onder de kerstboom lag het bezaait met kadootjes dus we zijn tijdens het diner maar begonnen met uitpakken anders werd het nachtwerk. We zijn allemaal heel erg verwend door de kerstmannen en vrouwen!

Vanmiddag zijn we naar Andy en Marry geweest om even gedag te zeggen. We kwamen onverwachts maar Andy heeft het tafelzilver uit de kast gehaald en kosten noch moeite waren gespaard. De zalm kwam uit de koelkast en de croissantjes (9 punten by the way!) in de oven gezet en we hebben heel gezellig geluncht.
En vanavond hebben we lekker als gezin een klein kerstdinertje gehouden. Heel lekker.

Ik ga nu maar een glaasje witte wijn drinken met Chiel.
Vanuit Druten een fijn kerstfeest en Proost!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails