Sunday, August 27, 2006

Snik en nu is Lody ook al naar huis...

Na 3 dagen Bangkok, zijn Lody en ik gisteren thuis gekomen van een hele ontspannen break. We hebben helemaal niets gedaan! Lekker gehangen aan het zwembad, alle massages genomen die er te krijgen waren en heerlijk gegeten.

Gisteravond kwamen we weer terug en we zijn gelijk van het vliegveld naar Admiralty gegaan om alle vrienden te ontmoeten. Heel gezellig en daarna nog swingen in Wanchai omdat het Lody's laatste avond was in HK.
Na de donner kebab om 3 uur 's nachts, weer terug naar huis en lekker uitgeslapen. Wel tot 8 uur vanmorgen!

Vanavond hebben we als afsluiter gegeten bij Heaven on Earth en toen was het tijd om naar het vliegveld te gaan. Lody kon de traantjes niet meer tegen houden. Ze heeft zo'n leuke tijd gehad en zoveel mensen ontmoet en zoveel gezien dat ze zich helemaal thuis voelde hier in HK!

Ik heb Lody naar de airport gebracht, nog vlug een koffie gedronken en toen was het echt tijd om door de douane te gaan. Tranen natuurlijk en ik hield me wel groot maar toen ze eenmaal achter de deur verdween was het erg moeilijk om de boel droog te houden.

Lody, toen ik terug kwam op Knutsfort Terrace, wilde iedereen weten hoe het gegaan was. En ik moest vertellen van Pim en Jos en de rest natuurlijk, dat je ALTIJD welkom bent en dat ze je een "moordwijffie" vinden!

Ik ga je missen hoor! Het is hier eng stil...

2 comments:

a.voogd said...

Nou ik ken dat gevoel als je na zo'n bijzondere en heerlijke vakantie weer alleen in het vliegtuig stapt!Maar...de herinneringen zijn onbetaalbaar en blijven je altijd bij!Zeker als je dan net als ik nog zo'n prachtige samenvatting op CD krijgt van Ans en Chiel!Lody welkom thuis en we bellen!
Ans en Chiel jullie even lekker bijkomen van alle drukte en luisteren naar de stilte in huis!
Arlene

Anonymous said...

Lieve Ans en Chiel en verder iedereen die ik heb leren in mijn Hongkong vakantie. Allen heel hartelijk dank voor de mooiste vakantie die ik ooit heb gehad. Zoveel liefde, warmte, gezelligheid het kon niet op, en zo nu en dan had ik het in het vliegtuig nog aardig moeilijk hoor. Als jullie een keer in Zaltbommel zijn, zijn jullie natuurlijk altijd van harte welkom.
Ik zeg zeker TOT ZIENS!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails