Saturday, August 19, 2006

Lody is jarig!

Gisteren zijn Martijn en Linn weer veilig geland in Amsterdam! Alles is goed gegaan en vandaag gaan ze aan de gehaktballen en preischotel!
Pff... er viel een pak van mijn schouders toen het sms-je kwam dat ze waren aangekomen. We missen ze nu al, maar ze zullen wel blij zijn dat ze na 4 weken eindelijk weer eens in een normaal bed kunnen wakker worden en niet op een luchtbed.

En Lody is vandaag jarig! Nou we zijn haar verjaardag goed begonnen!

Gisteravond hebben we met een leverancier gegeten in het Thaise gedeelte van Hong Kong, Kowloon City. Het was super heerlijk. Het kwam goed uit dat Nuan (een thaise) erbij was want ze had een ongelovelijk lekker menu uit gekozen en besteld. Nuan is de vriendin van Paul en ze woont bij Paul in Shenzhen. Terwijl we reden door Kowloon City keek ze haar ogen uit. "Oh look, Thai Shop, Thai restaurant, more thai shops... I can read the signs Ans, it's all Thai!"
Ik ben bang dat Paul van nu af aan wat vaker te vinden is in Kowloon City, hihi. (ik kan me mijn "super"tijd in Shenzhen nog herinneren...)

Vannacht om 12 uur precies, begon het ineens te flitsen en een enorme donderslag luidde haar nieuwe levensjaar in!
We zaten op het terrasje van China Town in Wanchai met Paul en Nuan, Bram en Kamilla en ons gloednieuwe setje Peppi en Kokki oftewel Jesse en Jos.

Het was super gezellig. Volgens Kamilla was het een goed teken dat het keihard regende, "It will wash old memories away", nou da's dan heel mooi!
En om zeker te zijn dat die "old memories" in ieder geval vannacht toch niet naar boven dreven, hebben we een super cocktail besteld voor Lody. En, heel belangrijk, we hebben zelfs "Happy Birthday" op het terras voor haar gezongen.
Je begrijpt, van Lody hebben we geen last meer gehad!

We zijn daarna naar Dusk till Dawn geweest, volop meegezingen met alle liedjes, lekker een glaasje wijn gedronken en vanmorgen om 3 uur de boel afgesloten met een onvervalst "Frietje Oorlog"!

Vanavond gaan we lekker eten met de hele groep. In Sai Kung. Ik heb geen idee waar het is maar het is een heel eind weg. Helemaal goed dus. Ben gaat ons dan ook vergezellen want ik kreeg net een sms-je dat hij vanmiddag thuis komt... Yeah, Ben lives his life in Hong Kong style!

2 comments:

a.voogd said...

Nou Lody, zo heb je je verjaardag nog nooit ingeluid!Wat een belevenis!Je weet ik wens je alle goeds en "the old memories"laat ze dat blijven,voor jou een nieuw begin met je kids!
Ans jullie nog veel plezier!

Anonymous said...

Lieve Lody,

Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele fijne dag toegewenst. Enjoy!

Liefs Monique

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails