Sunday, August 20, 2006

Afspraken onder invloed!

OK, laat ik eerst maar eens beginnen met het eten in Sai Kung. Het was ZAAAALIG!!!!!!

Ik was nog nooit in Sai Kung geweest maar voor degenen die nog deze kant opkomen, deze trip wordt in het reisschema opgenomen! Hardstikke leuk en heerlijk eten. Het lijkt op een dorpje in Zuid Frankrijk. Jachtjes drijven gemoedelijk in de haven, terrasjes overal en iedereen is in een vakantiesfeer.

Jesse en ik hadden bij de visbakken een keus gemaakt voor het diner. 2 Soorten garnalen, een vis, jacobsschelpen, lange schelpen, 2 kreeften, fried rice en groenten. Het viel een pietsje meer uit dan we hadden gepland... Maar vooral de fried lobsters waren niet van deze wereld. Heerlijk!

Na de maaltijd zijn we richting TST gegaan. Iedereen was doodop maar toch nog even een afzakkertje op Knutsfort Terrace. En toen kwam van het een, het ander!
Ik denk dat de invloed van een glaasje wijn en/of een birella ineens doorsloeg bij de mannen, alhoewel Jesse alleen maar frisdrank drinkt.

De mannen hebben besloten om te gaan meedoen met de HONG KONG MARATHON!

Jos kwam met het verhaal dat er een vriend van hem 4 maart mee doet aan de marathon. Of wij dan thuis waren want hij had mensen nodig die om de zoveel kilometer met drinken staan voor zijn vriend.

Ik heb geen idee hoe ze er nou opkwamen maar vanaf woensdag gaan de mannen in training! Ik vind het zo bijzonder en zo'n enorm streven dat ik vanaf a.s. woensdag, elke woensdag een stukje zal schrijven hoe de mannen het doen en vooral hoe de conditie ervoor staat! Zeg maar een soort van "Langs de lijn!" of "Barendse en van Dorp".
Misschien is dit een goed moment om te vermelden dat de heren nog een sponsor zoeken. Ze willen op hoogte gaan trainen, rennen langs het strand..., simpele dingen die het leven van een sportman aantrekkelijk maken!
In ieder geval, dit verhaal krijgt nog een vervolg!

4 comments:

Anonymous said...

Uhhhhmmmmmm Ans,

Ik weet dat ik misschien een bierella te veel op had, maar nu krijg ik toch echt een lichte hartverlamming! Ik lees dat we aan de marathon mee doen! Maar ik heb alleen iets gehoord over een HALVE marathon toch?????

Pim

a.voogd said...

Go for it boys!!
Een hele of een halve marathon, toch een prestatie.Nu flink trainen en dan .........
succes Arlene

Anonymous said...

He Pim, gaan we nu al terugkrabbelen, valt me tegen joh. Maar je hebt het zelf over de marathon gehad, zelfs die van New York!!!!
In ieder geval goed trainen en wel a.s. woensdag beginnen hoor, en niet alleen met de borrel achteraf.
Maar ik vind een halve marathon ook zat hoor Pim.
Ik lees het wel, groet Lody.

Anonymous said...

Aan iedereen die mij voor mijn verjaardag gefeliciteerd heeft, persoonlijk, via sms of de mail, hartelijk bedankt. Deze verjaardag zal ik nooit meer vergeten, het is echt een fantastische ervaring geweest.

Liefs en nogmaals dank,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails