Monday, August 14, 2006

Strand

Ik zit heel hard na te denken maar ik weet echt niet meer wat we zaterdag hebben gedaan.

Wat ik wel weet is dat we 's avonds lekker indisch hebben gegeten. Heerlijk. En we zouden 's avonds nog uitgaan in Wanchai. Lody was helemaal op en bedankte vriendelijk voor het aanbod en later belde Bram nog af, en vonden Chiel en de kids het ook wel goed zo. (Watjes!)

We waren vrijdagavond ook uit geweest maar dan in Lan Kwai Fung en schijnbaar zat dat uitje nog in de benen van iedereen. Behalve de benen van mij! Ik had nog wel zin maar goed, andere keer dan maar.

Zondag zijn we op de boot gestapt naar Lantau Island. Daar zouden we de rest ontmoetten en vervolgens in de bus naar het strand gaan. Het was perfect strand weer en we hebben dan ook ongegeneerd languit onder de parasolletjes gehangen.
Voor degene die zin hadden, kon er worden gewindsurft en gekanoot maar ik kan verklappen dat Lody, Chiel en ik stiekum zijn blijven liggen.

Aan het eind van de dag hebben we nog heerlijk gegeten bij "De Stoep". Een zuid-afrikaans restaurantje gelijk aan het strand waar je kan bbq-en. Het was heel gezellig zo met z'n allen. Na afloop moesten we nog rennen om de bus te halen (gelukt by the way!) en bij de haven aangekomen hebben we nog een drankje genomen en toen weer terug met de ferry.
Alleen nu waren de koppies lichtelijk verbrand en vielen de oogjes toe!

Vandaag heb ik eerst wat dingen van huishoudelijke aard verricht en toen hebben Lody, Linn en ik de wandelschoenen weer aangedaan en hebben we door Central gelopen. Ik moet nu wel toegeven dat ik kapot ben. Kan geen stap meer lopen. Hoeft ook niet meer, alles is in huis en Lody gaat koken. Lekker.

1 comment:

a.voogd said...

Hoi familie, ziet er allemaal weer heel leuk en goed uit!Lody je ziet er heel ontspannen en prima uit!
De commotie over het vliegen is wat afgenomen,hoop dat iedereen weer veilig en niet al te gespannen thuis komt!Hier is het BUT weer.Regen,wind en nog geen 20 graden.Gelukkig heb ik hittegolf en Italie gehad anders zou je er erg verdrietig van worden!
Jullie nog heel veel plezier en goede reis voor Linn en Martijn
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails