Saturday, August 05, 2006

Lody is aangekomen!

Om 16.42 uur is het vliegtuig geland van Lody.
Alles is goed gegaan en ze kwam zo fris als een hoentje het vliegtuig uitstappen. Gelukkig had ze haar leren jasje aangedaan want "je weet maar nooit! misschien wordt het nog frisjes!!"
Pffff....ja hoor Lody. Iedereen legt het hier af van de hitte, maar inderdaad, je weet maar nooit!We zijn eerst natuurlijk koffie gaan drinken bij Kate en toen in de taxi naar Tsim Sha Tsui. "Nou ja zeg, loop ik hier ineens in HongKong!" Nou ineens...je hebt wel 12 uur gevlogen. Maar Lody had mazzel. Het vliegtuig kwam een half uurtje eerder aan dan verwacht dus dat was lekker.

Bij aankomst hebben we gelijk ingechecked in The Minden. Het hotel precies tegenover ons huis. Ik ben even mee naar boven gelopen om de kamer te zien. Mooi kamertje en alles zit erin wat een mens nodig heeft. Lody begon gelijk de boel uit te pakken en daarna is ze zich gaan opfrissen.


Toen ze klaar was is ze naar ons flatje gekomen en we hebben met z'n allen lekker gegeten op Knutsfort Terrace.
De kids gingen wat eerder van tafel want zij zijn gaan stappen in Lan Kwai Fung en wij zijn naar de boulevard gelopen en hebben daar nog een koffie en een wijntje genomen. Ook om Lody wakker te houden want ze kreeg ineens een inzinking en wilde het liefst gaan slapen. Niet goed. Maar om half 11 zijn we richting huis gelopen en ik wed, dat ze nu lekker ligt te slapen in haar bedje.

 Posted by Picasa

5 comments:

Anonymous said...

Heel veel plezier de komende weken!!!!!! Enne Lody, doe ff verslag van 't hotel, weten wij waar we straks terecht komen ;-))

Groetjes, mari en Yvon

Ans said...

Zal ik zeker doen. Ik vraag de site wel op dan kan je het zelf ook zien. Groetjes, Lody

Anonymous said...

De site staat al in de favorietenlijst, Lody ;-)) We zijn dus meer nieuwsgierig naar je eigen ervaring!!
Veel plezier!!

Mari en Yvon

Anonymous said...

Nou Yvonne, dan kom je toch lekker een keer naar Bommel, mijn nieuwe huisje kijken en dan vertel ik jullie vanalles over het hotel.

liefs,
Lody

Anonymous said...

Dat gaan we doen, Lody!!
Laat ons maar weten als je weer terug bent!

Groetjes, aan allemaal, Mari en Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails