Saturday, August 12, 2006

Stanley en Aberdeen

Gisteren zijn we naar Stanley market en Aberdeen geweest. Het plan was eerst om naar Lamma eiland te gaan en daar over de bergkam te lopen maar door het slechte weer wat voorspeld was hebben we maar voor iets anders gekozen. Later die ochtend toen wij in de bus zaten, klaarde het weer helemaal op en vielen de musjes weer van het dak. Maar goed, deze trip was ook erg leuk.

Vandaag hebben we het zwembad maar eens opgezocht. Het was heel erg warm en benauwd en iedereen was helemaal op van de tripjes en we zijn gisteravond uit geweest. Op zich lagen we keurig om 2 uur 's nachts al op bed maar ik denk dat de hitte z'n tol heeft geeist.
Helemaal niets gedaan en heerlijk indisch gegeten.

Wij zouden nog even naar Wanchai gaan maar Lody was de eerste die afhaakte. Dood op en een avondje tv hangen in haar eigen bedje leek haar wel wat. Daarna belde Bram af. Zelfde verhaal. Dood op en geen puf meer om zich van de bank af te hijsen. En toen zei iedereen hier dat ze eigenlijk ook wilde hangen voor de tv.
Nou ja, een avondje niets doen moet ook kunnen.

Morgen staat op het reismenu dat we naar een eilandje gaan, naar het strand en 's avonds BBQ-en.

3 comments:

a.voogd said...

Hoi, ik kan me helemaal voorstellen dat Lody even een time-out nodig had!Je ziet zoveel en maakt zoveel mee,dat je even tijd moet nemen om alles te laten bezinken!Zelf neem ik vandaag ook een "rustdag"de reis en vakantie waren geweldig maar ik merk nu dat ik flink moe ben!

Danielle said...

Hallo familie,

Leuk om te lezen, nu kan ik elke dag even bekijken wat mijn mams aan het doen is.

Het ziet er allemaal erg leuk en gezellig uit!

Groetjes Danielle

Anonymous said...

Ja, Daantje leuk he, het is ook erg knap van tante Ans dat ze elke keer weer een prachtig verhaal kan schrijven, maar zoals ze het schrijft is het ook echt.

liefs,
Mama

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails