Thursday, February 18, 2010

Fireworks picknick

We kwamen dus thuis 's ochtends vroeg op 15 februari. En we vonden het wel jammer dat we grote vuurwerk hadden gemist de avond ervoor vanwege Chinees Nieuwjaar. Maar goed, niets aan te doen en 's avonds liepen we naar buiten om een hapje te eten.


Wat raar! De hele straat afgezet, nergens 1 auto te bekennen en iedereen liep op straat! Overal politie op de been en ik begreep er niets van. Ineens zag ik stromen met mensen de trap op lopen boven het busstation. Daar kan je de weg over om naar de boulevard te gaan. Het zal toch niet? Of wel? Is er toch vuurwerk vanavond?We zijn terug gelopen naar huis, gevraagd aan de balie of er inderdaad vuurwerk was, fototoestel die helaas nog maar 1 blokje batterij overhad opgehaald en we zijn gaan lopen midden op Nathanroad en Cantonroad om naar de Burgerking te gaan. Daar hebben we 2 "happy meals" opgehaald en vervolgens hebben we bij Chiel op kantoor gekeken naar het geweldige vuurwerk spektakel.Deze keer hadden ze vuurwerk in de vorm van bloesem, smilies en tijgerkopjes! Altijd leuk om te zien dat er weer nieuwe dingen de lucht ingaan.

1 comment:

Fiona Teeuw said...

Een kantoor hoog boven de stad met uitzicht over de haven heeft zo zijn voordelen! Lekker warm en met prachtig uitzicht. ;)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails