Tuesday, February 23, 2010

Over

Langzaam maar zeker wordt het weer drukker in de stad. De Chinese New Year Vakantie voor de Honky's is voorbij. Ze druppelden de afgelopen week weer binnen via de luchthaven en komen weer uitgerust thuis van exotische bestemmingen. Alle winkels zijn weer open. Het leven van alle dag is weer opgepakt, compleet met het monotone gedreun van de drilboren vanaf Salisbury road.

De bussen met Chinezen van het Moederland gaan weer richting grens en luchthaven. De vakantie is over. De laatste inkopen zijn gedaan bij Louis Vuiton en Seibu om in het Moederland te kunnen genieten van het originele product. China, het land van kopieën, stelt toch wel prijs op het echte werk te zien aan de vele tassen met merknamen.

Chiel zit ook weer in China. Vanmorgen heeft hij eerst nog gelopen om 6 uur en gisteren bleef hij nog in HK vanwege een vergadering en omdat hij 's avonds een startbewijs van de Marathon kon overnemen van een geblesseerde loopster, maar vandaag en morgen moet hij volop aan de bak. En donderdag komen Berry en Dennis op bezoek naar HK. Het is druk op het werk.

Langzamerhand verlaat de kou Hong Kong. Het is b.v. vandaag 18 graden en het zonnetje schijnt voorzichtig door de bewolking. De lente zet in! De luchtvochtigheid springt ineens omhoog van 60% naar 90%. Nog een goede week en dan plakken we weer in onze kleding.

Straks ga ik Chiel's cadeau ophalen en eens uitvogelen hoe we deze bijzondere verjaardag tot een bijzondere dag kunnen maken!

4 comments:

simone said...

Nooit bij stilgestaan dat Chiel dé leeftijd gaat beleven!!!! Shit, shit, dacht dat dat pas volgend jaar zou zijn. Ga gauw iets op de bus doen, hopen dat het op tijd komt!!! XXX

Ans said...

Ja Chiel gaat Abraham zien! Maar mens maak je niet druk! Het gaat om de gedachte hoor!

simone said...

Komt wel goed schatje...... enne maak me niet echt druk hoor!!!!

Fiona Teeuw said...

Ans, wil je geloven dat, na al die jaren dat we geen contact gehad hebben, jullie verjaardagen toch nogsteeds op mijn kalender staan! Dat Chiel Abraham ziet is dan wel weer een raar idee.... Egbert gaat ook langzaam die kant op maar voor hem duurt nog een jaar.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails