Thursday, February 18, 2010

Freezing!

Ja het onwaarschijnlijke is gebeurd vannacht in Hong Kong. Of eigenlijk Shatin. De stad waar de 10.000 Budha's staan. Ik kan het nog niet geloven maar het is geen grapje:

HET HEEFT GEVROREN!!!

De wind is koud, mensen lopen als sneeuwpoppen rond, zo dik ingepakt! Overdag loopt de temperatuur weer op tot een graadje of 12 maar het is echt koud!
Ik lag vannacht te klappertanden in bed, Therasita vertelde net dat ze met 4 dekens op bed had gelegen en dat ze zich daarna heeft aangekleed en zo in bed is gaan liggen.

Ben erg blij dat ik in Nepal een Yak Jack heb gekocht want dat houdt me lekker warm nu. Maar neem van mij aan, het is koud in Hong Kong!

5 comments:

irma said...

ah nee he...

Je gaat me toch niet vertellen dat:
Zonnebrilletje, spasso, terrasje, strak blauw luchtje, zonnetje... niet mogelijk is zondag? Gatsie, ik had me er zo op verheugd...

:-(

simone said...

Hee lieffie,

Wat is jullie reis toch weer een belevenis geweest zeg! PRachtig en die mooie foto's. Door jullie komen wij ook op stukjes aarde waar we anders nooit zouden komen! Bedankt hoor :) Maar is het zo koud bij jullie, hier zijn we vanmorgen voor het eerst in, god mag weten hoelang zonder vorst en nieuwe sneeuw opgestaan. Nu zag ik net op RTLnieuws dat dát maar van korte duur is. Morgen kan het weer gaan sneeuwen JIPPIE en het weekeinde weer vorst. Da's weer boffen he?

Ans said...

Irma, Spasso is geboekt! Volgens de oerlelijke manager daar krijgen we een grote tafel voor 12 personen, op het terras, 1 uur 's middags. Het enige wat we moeten is de zon meebrengen :))
Volgens de verwachting wordt het elke dag wat warmer. Zondag tussen de 15 en 19 graden. Is niet gek toch?
Tot gauw!!

Yvon said...

Hihi, die temperatuurverschillen bij jullie zijn wel heel groot;-)) Zo heb je vorst, zo voorspellen ze 19 graden!! Kan je wat van die warmte hierheen sturen?? Of heb je liever wat sneeuw van ons?

Geniet nog lekker na van je schitterende reis! Heerlijk om zo mee te genieten!

Liefs, Yvon

Ans said...

T'is echt koud! Maar het goede nieuws is dat ze beter weer verwachten. En laat de sneeuw maar daar hoor, hihi. Alhoewel ik erg benieuwd zou zijn hoe de Chinezen daar op reageren!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails